• Reklam

Başkan Gürbüz'ün makam aracı kazası! Direksiyonda sekreter varmış

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e tahsisli resmi makam aracının gece yarısı kaza yapmasının ardından emniyet tutanakları ortaya çıktı. Kayıtlarda saat 01:20 sıralarında şoförün makam sekreteri Fadime Özdemir olduğu, tutanağın özel kalem personeli olarak görev yapan söz konusu kişinin üzerine tutulduğu belirlendi.

Başkan Gürbüz'ün makam aracı kazası! Direksiyonda sekreter varmış
13 Ağustos 2022 - 12:47
İzmir'in Foça Belediye Başkanı CHP'li Fatih Gürbüz’e tahsisli resmi makam aracının ilçe sınırlarında gece yarısı kaza yapmasının ardından yeni gelişmeler yaşanıyor. Başkan Gürbüz’ün kullandığı ve sarhoş olduğu iddia edilen olayla ilgili kaza sonrası resmi polis tutanağı ortaya çıktı. Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderdiği bilgi notunda dikkat çeken ayrıntılar yer aldı.

Kayıtlarda; olay yerinin Foça Barış Caddesi üzeri olduğu ifade edilirken maddi hasarlı trafik kazasının 01:20 sularında olduğu yazıldı. Polis merkezine gelen Nadiye Nezir Makineci isimli kişinin Barış Caddesi üzerinde park halinde bulunan aracına bir aracın çarptığını, yaşlı oldukları için rapor tutamadığını belirterek görevlilerden yardım istediği anlatıldı. Olay yerine polis ekiplerinin sevk edildiği de vurgulanırken kavşakta park halindeki 35 BFH 14 plakalı araca 35 FA 5555 plakalı Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e ait Mercedes Vito marka makam aracının arka sol köşesinden çarpması sonucu meydana geldiği vurgulandı.

İlçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler olay yerine gittiklerinde aracın başında bilinen şoförü Cengiz Şaşmaz yerine Belediye Başkanının Özel Kalem Sekreteri Fadime Özdemir'in olduğu gördü. Özdemir’in polis ekiplerine ‘belediyede görevli olduğunu, kazayı kendisinin yaptığını beyan ettiği’ belirtildi. Yapılan alkol ölçümünde Özdemir’in alkolsüz olduğu ve ehliyetinin bulunduğu yazıldı.

Ayrıca ilçe emniyet müdürlüğü yetkilileri; olay sırasına yakın bir zaman diliminde belediye meydanında yaşanan çok taraflı başka bir kavga olayına giden Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün kaza yerine gelerek kaza yapan aracı kontrol ettiğini bildirdi.

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Rengin
    1 yıl önce
    Kazayi yapan Baskan mi sofor mu sekreter mi bari iyice konusup ona gore aciklama yapsaydiniz tutarsizlik zaten cok CHP bu Baskanin kacinci artik
  • Rezzan vezir
    1 yıl önce
    Bu Baskan Bekediye yonetebilecek yetenek ve liyakatte zaten degil. CHP yetti artik inanmiyoruz da bir an once gorevden alinsin. Once CHP hangi gerekce ile bu kisiyi belefiye baskan adayi yaptigini aciklasin sorumludur.
  • Ali Acar
    1 yıl önce
    Direksiyonda sekreterin ne isi varmis. Sonucta kazayi kim yaparsa yapsin kaza evraklari vardir nerede? Kaza evraklari sigorta incelemesi halk olarak gormek isteriz. Bu kisinin bitmez vukuatlari var CHP nin bu kisi itfaiyede soforken neden belediye baskani yaptigi konusunda once bu saibeyi aydinlatsin sonrada bir ozurle artik nir zahmet gorevden alsin...