Başkan Oran, Alaçatılı kadınlara seslendi!

    Başkan Ekrem Oran, Alaçatılı kadınlara seslendi!

    Göreve geldiği günden bu yana kadınlara verdiği desteklerle ve özel projeleri ile fark yaratan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, kadınların istihdama katılımını sağlamak için Alaçatı Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi’ni hayata geçiriyor.

    Başkan Ekrem Oran, Alaçatılı kadınlara seslendi!
    30 Kasım 2023 - 08:55
    Alaçatılı Kadınlara seslenen Oran, 30 Kasım Perşembe günü saat 13.00’de Alaçatı Ek Hizmet Binası’nda yapılacak toplantıya herkesi davet etti.

    Kadınların kendi hayatları üzerinde söz sahibi olmalarını, sosyal ve ekonomik yönden güçlenmelerini destekleyen Çeşme Belediyesi ve Borsa Vakfı işbirliğiyle Alaçatı Kadın Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi kuruluyor.


     
    Alaçatılı kadınların haklarını öğrenmesi, dayanışma içerisinde olması amacıyla, üretime katılmasında yol gösterici bir işleve sahip olacak Kooperatif ile mesleki eğitimlerle kadınların istihdama katılmasını sağlamak amaçlanıyor. Kooperatif, sivil toplum örgütleri ile de iş birlikleri yaparak kadınların kendilerini geliştirmesine katkı sunacak.

     

    “Her zaman kadınlarımızın yanındayım”

    Kooperatifin ilk toplantısını gerçekleştirdiklerini ve kısa sürede faaliyete geçeceğini belirten Oran, “Kendimizi ve birbirimizi güçlendirmek için, birlikte üretmek, çözümün bir parçası olmak içini ekonomik, sosyal ve kültürel alanda var olabilmek için Alaçatı Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifimizi kuruyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğim. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum