Başkan Doğruer, Bakan Pakdemirli ile Kozak yatırımlarını anlattı

    Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer ve önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kozak yöre halkı ile iftar yemeğinde buluştu.

    Başkan Doğruer, Bakan Pakdemirli ile Kozak yatırımlarını anlattı
    25 Mart 2024 - 11:05

    Başkan Doğruer bakanlığı döneminde Bergama’ya özellikle Kozak bölgesine göstermiş olduğu hassasiyet ve yatırımlar için Bakan Pakdemirli’ye teşekkür ederken “Sayın Bakanımız bölgemizi ve sorunlarını çok iyi bilmektedir. Özellikle Kozak’ta tarım yatırımları anlamında çok büyük emeği var. Her zaman, her sorumuzda kapısını çaldık ve çareyi bulduk. Diliyorum ki hep birlikte Bergama için, Kozak için daha çok çalışacak, projeler üretecek, çiftçinin üreticinin yanında olacağız. Kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

    Bakan Pakdemirli yaptığı konuşmasında Bergama’nın artık aldığı yatırımlar, bölgesel avantajı ve Başkan Doğruer’in vizyonu ile İl olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek “İstanbul Otoyolu açıldıktan sonra Bergama ve Kozak’ta artık eski Bergama ve Kozak olmayacak. Çünkü buralara hizmet gelecek. Buralara insanlarımız gelerek taşınacak ve buralardaki hayat eskiye oranla daha müferreh olacak. Ama bu şartları da sağlayabilecek belediyeciliği yapabilecek ilçe yöneticilerine ihtiyaç var. Doktor Sadık Doğruer’i Kınık’tan hepiniz tanıyorsunuz, yaptıkları ortada ve yapacaklarını da Bergama için zaten söylüyor. Onun söz verdiği her şeyin arkasındayız. 2019’da geldiğimde şunu söylemiştim: ‘Hakan Koştu Başkan çalışacak. Bekir Pakdemirli temelli destek olacak.’ demiştim ve sözümüzü tuttum. Her zaman destek olduk bundan sonrası için de bugün aynı şeyleri söylüyoruz. Doktor Sadık Başkan çalışacak Bekir Pakdemirli destek olacak. Çünkü, sizlere efelik, efendilik yapmaya gelmedik hizmetkarlık yapmaya geldik. İnşallah gereğini yapacağız. Benim Kozak’a bir mahcubiyetim var. Bu çam kozalağı meselesini biliyorum çözemedik. Fakat arkadaşlarımız halen çalışıyor. Ben sürekli olarak bilgi alıyorum. Yine birtakım parazitleri alana saldılar bazı iyileşmeler var ama henüz bitmiş değil. Tabii ki bu sorun dünyada da çözülmüş bir mesele değil. Ama İnşallah bunu da çözeceğiz. Hamza Dağ başkan gelmiş burada sözü vermiş biz de arkasında oluruz ve ormandan da destekleriz. Sadık Başkana da her türlü mutlaka destek olacağız. Kozak çevre yolu konusunu da bundan sonra ben de konun takipçisiyim. Zaten İzmir’den bir arkadaşımız şu an Ulaştırma Bakanı O da hemşerimiz sayılır inşallah ona yaptıracağız. Söyleyebileceğim şey şu; arabanın ön tekeriyle arka tekerlerinin farklı gitmemesi lazım üçünün bir arada olması lazım. Hatta bu dönem iyi bir hava var. İzmir’de Hamza Başkan İzmir’i İnşallah alacak. Hamza Başkan İzmir’i alırken, Doktor Sadık da inşallah sizlerin oyları ile Bergama’yı alacak. Hükümet de zaten 2028’e kadar bizde. Üçlü ve güçlü güzel işler yapılacak. Biz ne gerekiyorsa yaparız. Biz Bergama’nın emrindeyiz Kozak’ın emrindeyiz İzmir’imizin, memleketimizin emrindeyiz. Emrinde de olmaya devam edeceğiz inşallah. Bizim dönemimizde yapılan 8 tane baraj bir tane yeraltı depolama tesisi  6 sulama 10 Taşkın koruma tesisi yapılmış. Şu an Kırcalar Barajı’nın sulaması %50’ye geldi. Musacalı da benim dönemimde açıldı. Yani bunların hepsini yaptık. Kalanları da yapmaya devam edeceğiz. Sadık Başkanı destekleyeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum