• Reklam

Başkan Çerçioğlu ve Günel'den Kuşadası muhtarlarına iftar yemeği

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. İki başkan ile  CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Çerçioğlu ve Günel'den Kuşadası muhtarlarına iftar yemeği
22 Nisan 2022 - 15:49 - Güncelleme: 22 Nisan 2022 - 15:50

ARYA A.Ş."nin Gazibeğendi Tesisleri'nde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in davetiyle gerçekleşen iftar programına; CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Kuşadası Belediye Başkan yardımcıları, Kuşadası Belediyesi Meclis Üyeleri ve Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve Kuşadası'nda görev yapan çok sayıda muhtar katıldı.

'BAŞKANIMIZIN SONUNA KADAR YANINDAYIZ'

İftar yemeğinde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, gazeteci yazar Ergün Poyraz'ın bir grup tarafından darp edilmesini doğru bulmadığını belirtti. Poyraz'ın saldırının ardından hakkında yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarında bulunduğu Kuşadası belediye Başkanı Ömer Günel'e destek verdi. Başkan Çerçioğlu, "Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Cumhuriyet Halk Partisi de yanında. Aydınımızın milletvekilleri de yanında. Kuşadası'nda Başkanımız Ömer Günel çok başarılı bir yönetim sergiliyor. Bu gece bütün muhtarlarımızın yemekte olması bunun en büyük göstergesi. Olayı asılsız, dayanaksız ve iftira olarak görüyorum. Büyük bir özveri ile Kuşadası için mesai harcayan bir belediye başkanı bu tür işlerle uğraşmaz. Zamanında aynı şeyler benim de başıma geldi" dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de "'İncinsen de incitme' kültüründen gelen bir kardeşiniz olarak her ne kadar bu iddialar beni yaralamış ve üzmüş olsa da ben Ergün Poyraz'a bir kez daha geçmiş olsun diliyorum. Bu saldırıyı gerçekleştirenler gerekli cezayı mutlaka alacaklardır. Bu iftirayı atanlar da cevabı yargıda alacaklardır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Özlem Çerçioğlu, Başkan Ömer Günel ve CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ile muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Ardından iki başkan muhtarlara Kuşadası'nda yapımı devam eden ve hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum