• Reklam

Başkan Çelik'ten MTSO'ya hayırlı olsun ziyareti

MANİSA'nın Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan seçimler sonrasında güven tazeleyerek bir dönem için daha Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanlığına seçilen Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti.

Başkan Çelik'ten MTSO'ya hayırlı olsun ziyareti
02 Kasım 2022 - 12:32 - Güncelleme: 02 Kasım 2022 - 12:32

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan seçimlerde yeniden güven tazeleyerek odanın bir dönem daha başkanı seçilen Mehmet Yılmaz'ı ziyaret etti. Yılmaz ile bir araya gelen Çelik, yeni meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini de tebrik edip, iyi dileklerini iletti. Çelik, "Manisa Ticaret ve Sanayi Odamızla büyük bir uyum içerisinde şehrimize hizmet ettik. Ortak birçok projeye imza attık. Birbirimize bir telefon kadar yakın olduk" dedi.

'HER ZAMAN UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MTSO Başkanı Yılmaz ise "Bugün çok yoğun iş temposu içerisinde bizleri onurlandıran Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisi de kurumumuzun bir üyesi. Dört yıl kadar kendisinin de çok büyük hizmetleri oldu. Her zaman uyum içerisinde çalışıyoruz. İlk adaylığında dediğim bir söz vardı. Tekrarlamak istiyorum. Allah her şehre Ömer Faruk Çelik gibi bir başkan nasip etsin. Ağabey-kardeş hukuku ile birçok güzel işe imza attık. Bundan sonra da atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.(DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum