• Reklam

Başkan Bilal Saygılı: AK Parti 1 Mayıs'ı resmi tatil yapan partidir

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yaptığı yazılı açıklamayla 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Günü'nü kutlayıp, "AK Parti bugünü resmi tatil yapan partidir. Her dönemde, işçinin, alın terinin hakkını aldığı pek çok adım atmıştır. Her zorlukta ilk koruduğu kesim çalışan kesim olmuştur" dedi.

Başkan Bilal Saygılı: AK Parti 1 Mayıs'ı resmi tatil yapan partidir
01 Mayıs 2023 - 15:25 - Güncelleme: 01 Mayıs 2023 - 15:26

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Günü'nü kutlayan AK Partili İl Başkanı Bilal Saygılı, yaşanan tüm zorluklara rağmen, çalışan, üreten kesimi ayakta tutmak, hayat mücadelesine destek vermek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Saygılı açıklamasında, "AK Parti bugünü resmi tatil yapan partidir. Her dönemde, işçinin, alın terinin hakkını aldığı pek çok adım atmıştır. Her zorlukta ilk koruduğu kesim çalışan kesim olmuştur. Unutulmamalıdır ki; AK hareket, ülkenin en zor dönemlerinde emekçilerin ve onların ailelerinin ihtiyaçlarından, aşılamayan sorunlarına çare olarak doğmuştur. Bundan böyle de öyle olacaktır" dedi.

'GÖNÜL BAĞININ YANSIMASI'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir buluşmasından çok memnun ayrıldığını belirten Saygılı, "Cumhurbaşkanımız, meydan da mutluydu.

Zaten şahsının İzmir'e özel bir gönül bağı var. Tüm bakanlarımız buradaydı, İzmir'e seslendi. İzmir de vatanseverliğini, Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na duyduğu güveni yoğun katılımı, coşkusuyla gösterdi. Şehrimizin en büyük alanını doldurup taşırarak gösterdi. O muazzam fotoğraf, kurulan gönül bağının yansımasıydı. Cumhuriyetin gereklerini, muasır medeniyet seviyesi hedeflerini gözeten AK Parti, gelişimden yana tutumunu, 21 yıldır yürüttüğü icraat siyaseti ve demokratik adımlarıyla en somut biçimde ortaya koydu. İzmir bunu görüyor. İnanıyorum, gereğini de yapacaktır" diye konuştu.

'İZMİR, GERÇEK HİZMET AŞKINI GÖSTEREN İBREDİR'

"İzmirliler, Türkiye'nin nereden nereye geldiğini, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu Gündoğdu Meydanı'nda Cumhurbaşkanımızın sözlerini en gür sesiyle tekrarlayarak gösterdi" diyen Başkan Saygılı, şöyle devam etti:

"Gördük ki, İzmir'in tek sahibi kendisidir. İzmir kimsenin kalesi değil, memlekete hizmet sevdasının kantarı, hizmet aşkını gösteren ibredir. İzmir, kimsenin kuklası olmayacak kadar başı dik, mağrur bir şehirdir. Her zorlukta ve engelde, gözünü daldan budaktan sakınmayan, gözü kara, yürekli bir şehirdir. Kendisine sırtını dayayanla, önünü açanı ayırt eder. Birleştirenle böleni ayırt eder. Dayatmaya, ayarlarıyla oynanmasına izin vermez. Avrupa basınının da dikkatini çeken de buydu. İzmir'in birilerinin iddia ettiği gibi kendi kaleleri olmadığıydı."

'O GÜNÜN GECESİ, İHYA GECESİ OLACAKTIR'.

Aynı coşkulu buluşmaların, 14 Mayıs gecesi Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi; İzmir'de de gerçekleşeceğini söyleyen Başkan Saygılı, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirdiğimiz; vatan ve millete tartışmasız hizmetin tek adresi AK Parti'yi, Cumhur İttifakı'nı yeniden iktidar yaptığımız o günün gecesi, ihya gecesi olacaktır. İzmir'in gösterdiği teveccühle çok daha büyük bir heyecanla alanda olacağız. İzmir'i kucaklamaya devam ediyoruz. 21 yıldır yaptığımızı yapmaya devam edeceğiz. Tarihi sandığa geri sayım başladı. Hiç şüphemiz yok, o sandıktan, Türkiye'nin yükselen yıldızı çıkacak"  diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum