Başkan Batur, CHP Konak ilçe örgütü ile bir araya geldi!
  • Reklam

Başkan Batur, CHP Konak ilçe örgütü ile bir araya geldi!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını CHP Konak ilçe örgütünü toplayarak açıkladı. Batur konuşmasında, "Ben bu salondan alıyorum gücümü. Örgüt her şeyin üstündedir. Parti olmasa hiçbirimiz başarılı olamayız. Hadi bakalım bağımsız aday olun 15 oy alırsınız” dedi.

Başkan Batur, CHP Konak ilçe örgütü ile bir araya geldi!
06 Aralık 2023 - 09:27 - Güncelleme: 06 Aralık 2023 - 09:36
Öte yandan ithal aday göndermesi yapan Batur, "İzmir diretmeye gelmez, samimiyet ister. Kendi içinden birinin yönetmesini ister, tepeden inmelere prim vermez. İzmirli iyi bilir kimin ona hizmet edeceğini. Belediye başkanını sokakta görmek ister. Ben hizmet ettiğim süre içinde ulaşılamayan bir başkan olmadım. Bundan sonra da görev verilirse olmamaya devam edeceğim. İzmir'e tecrübe lazım. İzmir'e samimiyet, İzmir'e İzmirli lazım. Ben tecrübeliyim, samimiyim ve İzmirliyim" ifadelerine yer verdi.




"SOYER'E SAYGI GÖSTERMELİYİZ"

Abdül Batur, CHP Konak İlçe örgütüyle bir araya gelerek yaptığı açıklamada, "Az önce İl Başkanlığmıza İzmir Büyükşehir Belediyesi aday adaylığım için müracaatımı yaptım. Kısa sürede adaylar belli olacak. Tüm aday adayı olan arkadaşlarıma başarılıar diliyorum. Sizleri alelacele çağırdım haberi önce sizinle paylaşmak istedim. Ben şaşalı konuşmalara, kalabalık adaylık açıklamalarına karşıyım. Çünkü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda şu anda Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı oturuyor. Orada AKP'li bir büyükşehir belediye başkanı oturmuyor. Tunç Başkanımız şu anda büyükşehir beledi başkanıdır, ona o saygıyı göstermemiz gerekiyor" ifadelerine yer verdi. Batur, tüm aday adaylarına başarılar dileyerek, yarışın centilmenlik havası içinde tamamlanmasının en büyük dileği olduğunu da vurguladı.


 DEĞİŞİM MESAJI 

Büyükşehir'e adaylığını açıklayan Batur, "Bu süreçte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında partimiz bir değişim yaşadı. Değişimin yerel seçim öncesi toplumda bir enerji yarattığını görüyoruz. Değişim kaçınılmaz bir süreç. Ben de başlayan değişim sürecinde Konak ilçe örgütüme ve İzmirlilere güvenerek İzmir Büyükşehir'e adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım" dedi. 


"KONAK'TA TARİH YAZDIK" 

2019 yerel seçimlerinde yine Büyükşehir aday adayı olduğunu hatırlatan Batur, " Bu süreçte 2 isim kalmıştı. Tunç Soyer İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na atandı ben de Konak'a görevlendirildim. Konak ilçe örgütüyle ve Konak halkıyla çalışmalarımızı yürütmeye çalıştık. Toplumun her kesimine dokunmaya çalıştık. Vatandaşlarımızın sevincine üzüntüsüne ortak olmaya çalıştım. Emekçilerimizi enflasyona ezidrmedim. Kadınından yaşlısına, emeklisine kadar herkesi kucaklamaya çalıtım. Konak'ta bir tarih yazdık. Yaklaşık 600 hektarlık bir alanın planlama çalışmasını yapmak her baba yiğidin harcı değil. Planı yapmak bile geleceğe hizmettir" diye konuştu. 



"İZMİR TEPEDEN İNMECİLERE PRİM VERMEZ"

 İzmirin sorunlarını 1994'ten beri takip ettiğini vurgulayan Batur, "İzmirin tüm sıkıntılarını biliyorum ve çözme noktasında projelerim var. Kentin ne şikayeti varsa çözecek tecrübeye sahip bir mimar olarak hizmete hazırım. İzmirde doğmuş biri olarka kenti kucaklamaya kronikleşen sorunları şehrin gündeminden çıkmarmyı hedefliyorum. İzmir Atatürkçülüğün başkentidir. İzmir diretmeye gelmez, samimiyet ister. Kendi içinden birinin yönetmesini ister, tepeden inmelere prim vermez. İzmirli iyi birlir kimin ona hizmet edeceğini. Belediye başkanını sokakta görmek ister. Ben hizmet ettiğim süre içinde ulaşılamayan bir başkan olmadım. Bundan sonra da görev verilirse olmamaya devam edeceğim. İzmire tecrübe lazım. İzmir'e samimiyet, İzmir'e İzmirli lazım. Ben tecrübeliyim, samimiyim ve İzmirliyim" ifadelerine yer verdi. 


İLK İŞİ ÖRGÜTÜ TOPLAMAK OLDU

Örgütün desteğini alan Batur, "Ben bu salondan alıyorum gücümü. Örgüt her şeyin üstündedir. Parti olmasa hiçbirimiz başarılı olamayız. Hadi bakalım partisiz çıkın 15 oy alırsınız” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum