Başkan Batur: Babalık duygusunu kalbinde taşıyan tüm babaların günü kutlu olsun

    Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur "Evlatlarına güzel bir hayat kurmak, gelecek inşa etmek için canla başla çalışan, babalık duygusunu kalbinde taşıyan tüm babaların Babalar Günü'nü yürekten kutlarım" ifadelerini kullandı.

    Başkan Batur: Babalık duygusunu kalbinde taşıyan tüm babaların günü kutlu olsun
    19 Haziran 2022 - 17:06 - Güncelleme: 19 Haziran 2022 - 17:07

    Mili Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu denetlemesinden geçen Konak Engelsiz Yaşam Köyü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin hemen her gün bir çocuğun hayata sarılmasını sağladığını belirten Batur, "Onların başkan amcası olmaktan çok büyük bir gurur, çok büyük bir mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

    YETENEKLERİ GELİŞİYOR

    Konak Engelsiz Yaşam Köyü'ndeki kurslara katılan öğrenciler, resim, müzik, seramik, bilgisayar, drama, müzik atölyeleri, kokulu mum, taş boyama, ahşap boyama, takı tasarımı gibi hobi ve meslek edinimi için el sanatları atölyelerinde hem keyifli zaman geçiriyor hem de kendilerini geliştirerek hayatın içine katılıyor. Öte yandan Konak Belediyesi'nin kente kazandırdığı Sancar Maruflu Bilim Merkezi'nde ziyaretçiler öğrenirken eğleniyor, eğlenirken öğreniyor. Konak Belediyesi tarafından Çınarlı Rekreasyon Alanı içinde yapılan, deneysel çalışmaların gerçekleştirildiği Sancar Maruflu Bilim Merkezi'nde uzayı ve gök cisimlerini merak edenler için bir de planetaryum bulunuyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum