Başkan Arda: Eşim milletvekili adayı olarak karşınıza çıkabilir

    Göreve gelişinin ikinci yılında gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sıkça tartışmaların odak noktasında olan eşi Deniz Arda ile ilgili soruya, "Siyaseten önünü açıyorlar diye düşünüyorum. Önümüzdeki yıllarda milletvekili adayı olarak karşınıza çıkabilir" yanıtını verdi.

    Başkan Arda: Eşim milletvekili adayı olarak karşınıza çıkabilir
    30 Mart 2021 - 14:31
    2019 yerel seçimlerinde Gaziemir Belediye Başkanı seçilen Halil Arda, göreve gelişinin 2'nci yılı dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.
    Görev süresince yapılan çalışmaların anlatıldığı toplantıda, Başkan Arda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.
    Gaziemir Belediyesi'nde onursal koordinatörlük görevini yürüten ve sıkça tartışmaların odağına gelen eşi Deniz Arda’nın siyaseten önünün açık olduğunu belirten Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, eşi için'ileride milletvekili adayı olarak görebilirsiniz' cevabını verdi.
    Başkan Arda'nın basın mensuplarına verdiği cevap şu şekilde; "Genel merkezle ve partimle şu anda hiçbir problemim yok. Zaman zaman sıkıntılar tabii ki yaşanabilir. Eşim 1.60 boyunda 50 kiloluk bir kadın. Ancak demek ki çok güçlü bir kadınmış. Deniz Arda zaten 2007 yılında milletvekili adayı olmuş bir kişi. Şu anda Alman Dili Edebiyatında doktora yapıyor. Aslında siyaseten önünü açıyorlar diye düşünüyorum. Önümüzdeki yıllarda milletvekili adayı olarak karşınıza çıkabilir" ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum