• Reklam

Başhekim, 'tacizci kadın'ı savcılığa şikayet etti

İzmir’de Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nin genç Başhekimi Dr. Doğan Yıldırım, bir hasta tarafından 5-6 aydır rahatsız edildiğini, son olarak sosyal medyada “cemre.solmaz07326” adlı bir hesaptan hakkında çirkin paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek savcılığa başvurdu.

Başhekim, 'tacizci kadın'ı savcılığa şikayet etti
30 Eylül 2020 - 19:43 - Güncelleme: 10 Ekim 2020 - 20:06


İzmir’de Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nin genç Başhekimi Dr. Doğan Yıldırım, bir hasta tarafından 5-6 aydır rahatsız edildiğini, son olarak sosyal medyada “cemre.solmaz07326” adlı bir hesaptan hakkında çirkin paylaşımlarda bulunulduğunu belirterek savcılığa başvurdu. Yapılan araştırma sonrası bu hesabın, kendisini bir süredir taciz eden H.G. adlı kadın hastaya ait olduğu ortaya çıktı. Savcılığın talimatıyla Menderes ilçesindeki adresinden alınan H.G’nin suç dosyası da kabarık çıktı. Buna benzer 20’yi aşkın adli kaydı bulunan genç kadın, gözaltına alınarak savcılığa çıkarıldı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan H.G, başhekimle ilgili yüz kızartıcı iddialarını burada da sürdürürken mansetturkiye.com, 44 yaşındaki Dr. Doğan Yıldırım’ın savcılığa verdiği ifadede söylediklerine ulaştı.



Ardından Başhekim Yıldırım, mansetturkiye.com Genel Yayın Yönetmeni Hasan Çölmekçi’ye şu bilgileri verdi:
“5-6 önceydi, başhekim olarak görev yaptığım hastanede H.G. adlı kadının ortopedi servisindeki doktor arkadaşlarımla tartıştığını, bağırıp çağırdığını duydum. Bana yetkilileri çağırın türünden sözleri üzerine olaya müdahil oldum. Sakinleştirip başka bir hekime muayene olmasını sağladım. Çıkışta gelip bana teşekkür etti, turizmci olduğunu, bir otelde müdürlük yaptığını belirterek bana telefon numarasını verdi. Bonraki dönemde beni aramaya, oteline ailemle davet etmeye başladı. Teşekkür ettim. Nazikçe rettim, bazı mesajlarına karşılık bile veremedim. Bu süreçte birkaç kez hastaneye geldi, tedavisine sekreterim aracılığıyla yardımcı oldum. Ancak son dönemde, özellikle eylül ayı içinde bu kişi beni sürekli rahatsız etmeye, hatta taciz etmeye başladı. Bu konuda uyardım ama tacizlerini sürdürdü. Telefonunu engelledim, başka bir hattan, onu engelledim yine başka bir numaradan aradı. Hastane santralından, makam telefonumdan rahatsız etti. Bana hakaret edip, tehdit etti. Başıma dert açacağını söyledi. Sonunda sosyal medya hesaplarımdan bana yazmaya başladı. İşi çirkinliğe götürünce savcılığa giderek şikayetçi oldum. Bana yazdığı tüm mesajları savcılığa teslim ettim. Kişi gözaltına alındı. Sorgulandı. Çok sayıda bu tür tacizleri olduğunu öğrendim. Sosyal medyada hakkında çok kişinin ‘aman dikkat edin’ paylaşımları yaptığı, şantajda bulunduğu ortaya çıktı. Hatta Kanal D’nin muhabiri İbrahim Konar’ı bile taciz etmiş. Sosyal medya hesabından bunları öğrendim”

Kendisine bir tuzak kurulmaya çalışıldığını, aile düzeninin bozulmak istendiğini anlatan Dr. Doğan Yıldırım, “Tacizleri, yalan ve iftiralarıyla bana olmadık günler yaşattı. Hatta, kopyala yapıştır eklemelerle, benimle mesajlaşmış gibi göstererek, sanki benim ona verdiğim görüntüsü yaratarak sosyal medyada sahte hesaplarda iftiralar attığı için de ayrıca şikayetçiyim” dedi.

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • hasan
    3 yıl önce
    6284 nolu yasa (delilsiz kadının beyanı esastır.) diyenler,savunanlar .. nerede?
  • Yusuf ç
    3 yıl önce
    Yaz kızım 50 torba çimento....
  • Hakan
    3 yıl önce
    Peki bay dürüst gazeteci bu ya..Peki bay dürüst gazeteci bu yazdıklarımı yayınla eğer yazdıklarımda iftira varsa ben Namusuz olduğumu kabul ederim. Doğan Yıldırım hastanede arkadaşının eşi ile yakalanmış sonra eşimden ayrılıyorum oda ayrılıyor evlenecez diye Sn vekile izahat vermedimi eğer arkadaşının eşiyle yakalanmamış ise bunlar yalan ise namusuz olduğumu kabul ederim sende yürekliysen yorumu yayınla ama sanmam o yürek sizde yok.. Editör notu: Siz de keşke adınızı soyadınızı, bu konuyla ilgili belgeleri ulaştırsanız da haber yapsak.