Basamak yaz okullarına renkli kapanış

    İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, belediyenin Bayraklı Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK) çatısı altında 8 branşta verdiği yaz kurslar düzenlenen şölenle sona erdi. Öğrenciler, kapanış töreninde müzikli gösteriler ve danslarla hünerlerini göstererek, ailelerini gururlandırdı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Çocuklarımız yaz okulunu çok sevdi. Bilim, sanat, kültür kurslarımıza seneye de devam edeceğiz" dedi.

    Basamak yaz okullarına renkli kapanış
    25 Ağustos 2022 - 12:50 - Güncelleme: 25 Ağustos 2022 - 13:46

    Bayraklı'da her yıl binlerce kişiyi kültür-sanat kurslarında bir araya getiren Bayraklı Belediyesi, 'BASAMAK yaz okullarına muhteşem final yaptı. Toplam 120 öğrencinin katıldığı yaz okullarındaki 4 haftalık eğitimin sonundaki kapanış gösterisinde çocuklar; astronomi ve uzay, felsefe, dans, ritm, ekoloji, eğlenceli İngilizce, görsel sanatlar ve oyun içinde müzik kurslarında öğrendiklerini sahneledi. Postacılar Mahallesi'ndeki İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte Bayraklılı çocuklar, müzikli dans gösterileri ve ritm performansıyla izleyen ailelerinden bol bol alkış aldı.Aileler de şenliğe danslarla eşlik etti.

    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal "Çocuklarımızın hayatlarına olumlu anlamda dokunabilmek bizim için çok önemli. Onların yaz tatillerini verimli geçirmelerini, eğlenirken öğrenmelerini amaçlıyoruz. Çocuklarımız yaz okulunu çok sevdi. Bilim, sanat, kültür kurslarımıza seneye de devam edeceğiz" dedi.(DHA)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum