Bartın'da maden ocağındaki patlama nedeniyle Aydınfest iptal edildi

    AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen dün başlayan ve 3 gün sürecek olan Aydınfest, Bartın'da yaşanan maden olacağı faciası nedeniyle iptal edildi. Festivalin ileri bir tarihte düzenleneceği belirtildi.

    Bartın'da maden ocağındaki patlama nedeniyle Aydınfest iptal edildi
    16 Ekim 2022 - 09:34 - Güncelleme: 16 Ekim 2022 - 09:34

    Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Aydın Tekstil Park'ta dün akşam başlayan ve 3 gün sürecek olan Aydınfest ileri ir tarihe ertelendi. Bartın'ın Amasra ilçesinde, dün akşam yaşanan maden ocağındaki patlamada hayatını kaybedenlerin olması Türkiye'de olduğu gibi Aydın'da üzüntü yarattı. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen, Aydın Tekstil Park'ta dün akşam başlayan ve 3 gün sürecek olan Aydınfest, Bartın'da yaşanan maden faciası nedeniyle iptal edildi.

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya hesabından başsağlığı dileyerek Aydınfest'in iptal edildiğini duyurdu.

    Çerçioğlu paylaşımında, "Bartın Amasra'da gerçekleşen maden kazası nedeniyle Aydınfest kapsamında bugün ve yarın gerçekleştireceğimiz etkinliklerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Acımız büyük" ifadelerini kullandı. (DHA)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum