• Reklam

Baltalı saldırganın dehşet görüntüleri

Aydın'ın İncirliova ilçesinde İlke Kuleli'nin, boşandığı İsmail Demirci'nin baltalı saldırısına uğramasıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Baltalı saldırganın dehşet görüntüleri
26 Şubat 2022 - 13:27 - Güncelleme: 26 Şubat 2022 - 13:30

Görüntülerde; Demirci'nin saldırısı sırasında markette yaşanan panik ve müşterilerin kaçışması yer aldı. Demirci'nin saldırı sonrası markette gezindiği ardından bir elinde sigara diğer elinde baltayla çömelip beklediği ve bu arada raftan su alıp, içtiği anlar da görüntülerde yer aldı. Marketin önünde toplanan kalabalık ve polisin olay yerine gelmesi de kameraya yansıdı.

NE OLMUŞTU?

İş yerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüphelinin baltayla marketin içerisinde dolaştığı, bir müddet oturduktan sonra hareket ettiği anlar yer alıyor.

İncirliova ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen zanlı İsmail Demirci, 30 Ocak'ta, eski eşi İlke Kuleli'ye çalıştığı markette baltayla saldırmıştı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Kuleli, önce Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti.
Zanlı İsmail Demirci, "öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum