• Reklam

Balkan Gazetesi'nden muhteşem ödül gecesi

Romanya merkezli yayın yapan Gazete Balkan’ın geleneksel hale getirdiği "Başarılı Türk Firmaları Ödül Töreni"nin 16'ncısı başkent Bükreş’te 200'e yakın davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Balkan Gazetesi'nden muhteşem ödül gecesi
21 Kasım 2023 - 15:53
Gazete Balkan’ın bu yıl 16’ıncısını düzenlediği Başarılı Türk Firmaları Ödül Töreni, Bükreş Sheraton Hotel'de Türkiye'nin Romanya Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan’ın katılımıyla gerçekleşti.
Törene TİKA Bükreş Koordinatörü Hasan Burak Ceran, Yunus Emre Enstitüsü Romanya Koordinatörü Mustafa Yıldız, Eğitim Müşaviri Prof. Dr. Serpil Murtezaoğlu, TSK Ataşesi Albay Çağrı Sağlam, Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Alpaslan Ateş, Dış Ekonomik İlişkiler (DEİK) Türkiye Romanya İş Konseyi Başkanı Ömer Süsli, Paris Boğaziçi Enstitüsü Başkanı Dr. Bahadır Kaleağası, Türk Fransız Ticaret Odası Başkanı Selçuk Önder, Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) Romanya Temsilcisi Güven Güngör, Manşet Türkiye İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hasan Çölmekçi, TRT İstanbul Radyosu Müdürü Ali Fuat Gülmez, Romanya Türk Yatırım Derneği Başkanı Nazmi Doğan, ROYAD Başkanı Dilek Sayan Batmaz, TİAD Başkan Yardımcısı Gürsel Öztürkmen, TİAD Genel Sekreteri Barbaros Yıkar, TİAD eski başkanlarından Nihat Durak, UYEFA Genel Başkanı Necati Alçık, İzmir'den Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı ve Gastronomi uzmanı Sezer Altan ile birlikte 200’e yakın davetli ve medya mensubu katıldı.



Törende, Romanya’da 2022 yılı bilançolarına göre ciro ve kârlılık açısından ilk yüze giren firmalar ile bu kategoriye giremediği halde bulundukları illerde ciro ve kârlılık açısından ilk üçe giren firmalardan salonda bulunanlara ödülleri verildi.



Törende TRT’nin ‘Alaturka Akşamlar’ müzik programının sanatçıları Mine Geçili, İsmail Özkan ile TRT İstanbul Radyosu Müdürü Ali Fuat Gülmez’e de ödül verildi.



Törende çeşitli alanlardaki başarılardan dolayı bazı kişi ve firmalara Gazete Balkan’ın özel ödülü verildi. Törenin açılış konuşmaları Gazete Balkan ve Gazete Balkan TV Genel Yayın Müdürü Hamdi Yılmaz, Bükreş Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan tarafından gerçekleştirildi. Törende Paris Boğaziçi Enstitüsü Başkanı Bahadır Kaleağası da bir konuşma yaptı.



Mehmet Aslan koordinatörlüğünde gerçekleşen Ödül Töreni’nin sunuculuğunu Yasemin Topaloğlu yaptı. Ödül plaketi dağıtımın ardından başlayan kutlama programında sanatçı Mine Geçili, İsmail Özkan, Liliana Bektaş ve Cem Deniz sahne aldı. Gece geç saatlere kadar devam eden programda davetliler gönüllerince eğlendi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum