• Reklam

Balıkesir Belediyesi, Erdek Çuğra Sahili'ni yaz dönemine hazırlıyor

BALIKESİR'in Erdek ilçesindeki Çuğra Sahili'ndeki düzenleme çalışmaları sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyip, yöre halkını taleplerini dinleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek'i cazibesi daha yüksek bir çekim merkezi haline getirip, eski ihtişamlı günlerine döndüreceklerini söyledi.

Balıkesir Belediyesi, Erdek Çuğra Sahili'ni yaz dönemine hazırlıyor
10 Nisan 2023 - 13:20 - Güncelleme: 10 Nisan 2023 - 13:22

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek'teki Çuğra Sahil Şeridi'ni önümüzdeki yaz sezonunda turizme kazandırmak için düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir'in 291 kilometrelik sahil şeridini baştan sona düzenleyen Büyükşehir ekipleri, tüm sahil şeritlerini birer sosyal yaşam alanı haline dönüştürmeye devam ediyor.

36 bin 400 metrekarelik Çuğra Sahili'nin 14 bin metrekaresi vatandaşların daha rahat vakit geçirebilmesi için yeşil alan olarak tasarlanırken; 5 bin 900 metre bisiklet yolu altyapısı oluşturuldu. Yaya öncelikli tasarlanan sahil şeridinin; herkesin rahatça dolaşabileceği yürüyüş yolu, koşu parkurunun yanı sıra kent mobilyaları, spor ve çocuk oyun alanları, yeni aydınlatmalarıyla yepyeni bir çehreye kavuşturulacağı bildirildi.

ERDEK'İ ESKİ İHTİŞAMLI GÜNLERİNE DÖNDÜRECEĞİZ

Çalışmaları yerinde inceleyip, yöre halkının taleplerini dinleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Erdek'i cazibesi daha yüksek bir çekim merkezi haline getirip, eski ihtişamlı günlerine döndürüleceğini söyledi.(DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum