Biyonik Kulak Ameliyatı

    Bakan Fahrettin Koca: İzmir Şehir Hastanesi'nde ilk Biyonik Kulak Ameliyatı yapıldı

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Şehir Hastanesi ile ilgili yeni bir paylaşımda bulundu. Dün 60 günde Şehir Hastanesinde 250 bin hastaya poliklinik hizmeti verildiğini bildiren Bakan Koca bugün de hastanede ilk Biyonik Kulak Ameliyatının başarıyla gerçekleştirildiğini duyurdu.

    Bakan Fahrettin Koca: İzmir Şehir Hastanesi'nde ilk Biyonik Kulak Ameliyatı yapıldı
    28 Aralık 2023 - 09:58
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, İzmir Şehir Hastanesinin açılışının üzerinden geçen 60 günde verilen hizmetlere ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Dün 60 günde 250 bin hastaya poliklinik hizmeti verildiğini açıklayan Bakan Koca bugün de hastanede ilk Biyonik Kulak Ameliyatının başarıyla gerçekleştirildiğini bildirdi.

    Bakan Koca açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

    "İzmir Şehir Hastanesinde ilk Biyonik Kulak Ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi. Doğuştan işitme kaybı olan 13 yaşındaki hastamızın sol kulağına Koklear İmplantasyon (Biyonik Kulak) ameliyatı yapıldı. Mikroskop kullanılarak cerrahi işlemle yerleştirilen biyonik kulak cihazı sayesinde hasta her iki kulağı ile duyabilecek. Gencimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, ekibimizi kutluyoruz."

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum