"Bahçeli'ye aşı yapan hemşire dövüldü" sözüyle ortalık karıştı

    MHP lideri Devlet Bahçeli'ye aşı yapan hemşirenin darp edildiği iddiası tepki çekti. İddiayı dillendiren program yapımcısı Özlem Gürses, "hatası" olduğunu kabul etti.

    "Bahçeli'ye aşı yapan hemşire dövüldü" sözüyle ortalık karıştı
    23 Ocak 2021 - 21:11

    Gazeteci Özlem Gürses, Halk TV'deki programda MHP lideri Devlet Bahçeli'nin aşı olması ile ilgili olarak Gazete Pencere'den bir haber aktardı. Gürses haberde, Bahçeli'ye aşı yapan hemşirenin darp edildiğinin yazdığını söyledi.

    Gürses'in sözleri bir anda sosyal medyada gündem oldu. Gürses'in haberden aktardığı sözlere MHP'liler tepki gösterdi. Şu açıklama yapıldı:
    "HalkTV’de Liderimiz Sn Devlet Bahçeli’ye aşı yapan sağlık personelinin darp edildiği iddiasını mesnetsizce savuran @OzlemGurses
    1-Numune Hastanesi taşındı.
    2-Gülnaz Şırınga isimli bir hemşire yok.
    3-Size acıyoruz!
    4-Yalan haber ile alakalı hukuk birimimiz yasal işlem başlatıyor!"

    Gürses'in konuşması da kısa sürede hızlıca yayıldı. Gürses, ifadelerinde kendi hatası olduğunu ve trollendiğini söyledi. Gürses, konuya ilişikin detaylı bir açıklama yapacağının da altını çizdi.

    HANGİ İFADELERE YER VERMİŞTİ

    Gürses, programda şu ifadeleri kullanmıştı:

    "Bugün olağanüstü bir haber okudum; Sayın Bahçeli'ye aşı yapan bir hemşire vardı. o hemşirenin darp edildiğini siz biliyor muydunuz? Olayı Gazete Pencerede okuyunca aklım durdu. Aynen şöyle açıklamış darpı gerçekleştiren kişi. Numune Hastanesi Acil Servisinde tedaviye alınmış bu hanım. Gülnaz Şırınga 'Neye uğradığımı anlamadım. Arkamdan gelen 4 kişi aniden sopalarla vurmaya başladı. aldırganlar bir yandan kendisine vururken bir yandan da canımızı acıtanın canını okuruz diye bağırdıklarını söyledi.' Sayın Bahçeli'nin canını acıttıklarını düşündükleri için bu kadıncağızı darp etmişler."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum