Bahçeli ve Akşener de aşı yaptırdı

    Sağlık Bakanı Koca'nın aradığı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Covid-19 aşısı yaptırdı.

    Bahçeli ve Akşener de aşı yaptırdı
    15 Ocak 2021 - 14:02 - Güncelleme: 15 Ocak 2021 - 14:09

    Aşı olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, parti liderlerini aşı kampanyasını teşvik etmeye çağırmış, Koca da liderleri arayarak aşı olmaya davet etmişti.

    Parti genel merkezindeki makamında bu sabah CoronaVac aşısının ilk dozunu yaptıran Bahçeli, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

    "Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın daveti üzerine, başarıyla devam eden aşı programımız dahilinde ben de Kovid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor, tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum."

    Akşener de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Koca'nın dün akşam kendisini arayarak aşı olmaya davet ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: 
    "Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla ben de aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum."

    Sağlık Bakanı Koca ise, "Meral Akşener Hanımefendi'ye aşı davetimizi kabul ederek aşı olmaları vesilesi ile çok teşekkür ediyorum. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız." paylaşımı yaptı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum