Bahar öğretmenin adı okulunda yaşayacak

    MANİSA'da, Öğretmenler Günü olan geçen 24 Kasım'da trafik kazasında yaşamını yitiren sınıf öğretmeni Bahar Zeybek'in (24) adı, o dönemde ücretli öğretmen olarak görev yaptığı Akhisar Dağdere İlkokulu'nun kütüphanesine verildi. Bahar öğretmenin resminin de duvara çizildiği kütüphane, ailesinin katılımıyla hizmete açıldı.

    Bahar öğretmenin adı okulunda yaşayacak
    20 Haziran 2022 - 18:24 - Güncelleme: 20 Haziran 2022 - 18:26

    Kaza, geçen 24 Kasım Öğretmenler Günü, 15.30 sıralarında Gördes ilçesi Fundacık Mahallesi'nde meydana geldi. Akhisar'dan Gördes yönüne giden Musa Zeybek (19) yönetimindeki 45 HA 9096 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağındaki elektrik direğine çarptı. Savrulup karşı şeride geçen kamyonet, M.Y. (37) yönetimindeki 45 V 4939 plakalı beton mikseri ile çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü Musa Zeybek, kardeşleri Osman Zeybek (16) ve yeğeni Özge Fatma Zeybek (5) yaralanırken, Akhisar Dağdere İlkokulu'nda ücretli sınıf öğretmeni olan ablası Bahar Zeybek ise hayatını kaybetti.

    Bahar öğretmen anısına görev yaptığı okulda kütüphane oluşturuldu. Hayırseverlerin desteğiyle açılan kütüphaneye Bahar Zeybek'in adı verildi. Bahar öğretmenin resminin de duvara çizildiği kütüphanenin açılışına Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve öğrencilerin yanı sıra Bahar öğretmenin annesi Esma Zeybek (46) ve babası Ali Zeybek (47) de katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı açılışta Zeybek Ailesi, kızlarının adını yaşatan okul yetkililerine teşekkür etti.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum