Ayvalık Grand Temizel'de 'Altın Kanat' buluşması

    Kuzey Egenin Ayvalık’ın ilk beş yıldızlı simge otellerinden Grand Temizel Otel dev bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 22 farklı ülkeden gelen 300'den fazla motosiklet ve 500'den fazla misafiri bir araya getirdi.

    Ayvalık Grand Temizel'de 'Altın Kanat' buluşması
    18 Eylül 2023 - 11:04 - Güncelleme: 18 Eylül 2023 - 11:25
    Kuşaktan kuşağa bir kültürün geleneğin adı olan Grand Temizel Otel yılların vermiş olduğu bilgi birikim ve tecrübeyle profesyonel bakış açısıyla misafirlerini en iyi şekilde ağırladı. Etkinlik, Ayvalık topluluğunun sıcak misafirperverliği ve yerel yetkililerin desteği sayesinde büyük bir başarıya imza attı.

    Ayvalık, Türkiye - 8. Uluslararası Gold Wing (Altın Kanat) Buluşması, üçüncü kez ev sahipliği yaptığı Ayvalık'ta dostluk ve sürüş sevgisinin muhteşem bir kutlamasıydı.



    Gold Wing Club Türkiye'nin (GWCTR) Başkanı Şenan Kerçin, etkinliğin başarısına katkılarından dolayı Ayvalık sakinlerine ve yerel yönetimine içten teşekkürlerini iletti. Bu buluşma, sınırları aşan güçlü bağları ve dostlukları gösterdi ve farklı geçmişlere sahip Gold Wing tutkunlarını bir araya getirdi.



    Buluşmanın önemli anlarından biri, katılımcılara bölgenin manzara güzelliklerini keşfetme fırsatı sunan etkileyici bir Cunda Adası turuydu. Etkinlik, Gold Wing topluluğunun mottosunu sergiledi: "Her zaman birlikte daha iyidir."

    Ayvalık'ta düzenlenen 8. Uluslararası Gold Wing Buluşması sadece motosikletlerle ilgili değildi; bu, birlik, ortak tutku ve unutulmaz anılar yaratma sevincinin kutlamasıydı. Gold Wing sürücüleri ile eşsiz Ayvalık manzaralarıyla ilerlerken, dostluk bağlarını derinleştirdiler ve açık yolun sınırları olmadığını hepimize hatırlattılar.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum