• Reklam

AyşeGül'ün ilk teklisi: Ben Yokum

İzmirli şarkıcı AyşeGül, “Ben Yokum” Müzik Onair etiketi ile tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

AyşeGül'ün ilk teklisi: Ben Yokum
20 Mart 2022 - 16:29
Doğma büyüme İzmirli olan AyşeGül, müziğe ve özellikle şarkı söylemeye küçük yaşlardan itibaren ilgi duyarak, şan dersleri ve temel ritim eğitimi aldı. 26 yıldır İzmir ve çevresinde birçok otel ve mekânda sahne alan ve çok değerli müzisyenlerle çalışma fırsatı bulan AyşeGül ilk teklisi “Ben Yokum”u müzikseverlerin beğenisine sundu.
Yine İzmir’de 6 yıl önce kurduğu Zoka isimli grupla bir çok mekanda yerli / yabacı eserler seslendiren AyşeGül, single çalışması sebebiyle bir süre Zoka’ya ara verdi. Yine de haftanın 4 günü Ayşegül Akustik Proje adıyla sahnelerde olmayı sürdürdü.
Sözü ve müziği ekip arkadaşı Bahadır Erel’e ait şarkının düzenlemesini ise İsmet Sinangin yaptı.



Şarkıda birbirinden değerli müzisyenler eşlik etti. 
Gitar: Can İLTER 
Bas Gitar: Caner ŞAH 
Perküsyon ve tüm vurmalı çalgılar: Caner BAYDUR
Klarnet ve Ud: Tolga ÖZSES
Stüdyo 440’da kaydedilen Ben Yokum’un klip çalışması Güzelbahçe’de bir mekanın terasında çekildi.  Yönetmen Derviş Kızıl ve Ayhan Işık Production ekibi, montaj ve kurgusunu üstlendi. Klipte AyşeGül’ün gençliğini Sibel Gülser canlandırdı. 
Yeni çalışmasıyla ilgili konuşan AyşeGül, “Şarkımız pandemi döneminde özellikle müzisyenlerin yaşadığı zorluklara içinde pandemi kelimesi geçmese de bir isyan ve yorgunluk sonucunda yazıldı. Söz yazarı ve dostum Bahadır Erel, benim müzisyenlerle dayanışma amacıyla içinde yer aldığım çalışmalardan ve biraz da sürece olan haklı öfkeme ve isyanımdan etkilenerek bu şarkıyı besteledi” dedi.


İzmir'in sevilen müzisyenlerinden Bahadır Erel ve Evrim Erel

YORUMLAR

  • 0 Yorum