Aydın Tekstil Yaşam Alanı, Aydınfest ile kapılarını açtı

    AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 yıl önce 100 milyon liraya kamulaştırılan Aydın Tekstil Yaşam Alanı, 'Aydınfest' ile yeniden kapılarını açtı. Renkli görüntülerin yaşandığı festivalde Aydınlılar, çeşitli eğlence ve etkinliklerle keyifli anlar yaşadı. Festivalin en renkli anları olan Colorzest'in geri sayımını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, oyuncu, şovmen ve televizyon programcısı Okan Bayülgen ile yaptı.

    Aydın Tekstil Yaşam Alanı, Aydınfest ile kapılarını açtı
    14 Haziran 2022 - 19:59 - Güncelleme: 14 Haziran 2022 - 20:00

    Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 milyon liraya kamulaştırılan ve restorasyon çalışmaları devam eden Aydın Tekstil Yaşam Alanı, Aydınlılara yeniden merhaba dedi. Aydın'ın Efeler İlçesinde 177 dönümlük en büyük yeşil alanda düzenlenen Aydınfest'te Aydınlılar pandemi sebebiyle uzun zamandır hasretini çektikleri eğlencenin ve konserlerin keyfini çıkardı.  Festival bisiklet, motosiklet ve 'Vosvos' olarak da bilinen eski model Volkswagen marka araçlardan oluşan  kortejin alana gelmesiyle başladı. DJ performans, Feta ve Uyanışband konserleriyle devam eden festivalde Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Orkestrası da sahnede yerini aldı. Festivalin finali ise Necati ve Saykolar'ın muhteşem konseriyle yapıldı. Günün en renkli dakikalarını ise düzenlenen Colorzest oluşturdu. Geri sayımını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, oyuncu, şovmen ve televizyon programcısı Okan Bayülgen'in yaptığı etkinlikte, festivale katılanlar boyalarla rengarenk görüntüler oluşturdu.

    Gençleri çok sevdiklerini belirten büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Bu parkı Aydınlılara ve gençlere yaptım. İlk organizasyon olan Aydınfest'i de gençlerimizle birlikte gerçekleştirdik" dedi. Başkan Çerçioğlu, festivalin ikincisinin 15 Ekim'de yapılacaklarını da söyledi. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum