Aydın'da Yaz Konserleri'nin bu seferki adresi İncirliova oldu

    AYDIN'da 'Yaz Konserleri' kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, İncirliova ilçesinde konser verdi. 1980 ve 1990 yılların şarkılarının seslendirdiği konserde İncirliovalılar keyifli saatler yaşadı.

    Aydın'da Yaz Konserleri'nin bu seferki adresi İncirliova oldu
    20 Temmuz 2023 - 11:04 - Güncelleme: 20 Temmuz 2023 - 11:04

    Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, sanatın tüm güzelliklerini kent genelinde vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. 'Yaz Konserleri' kapsamında farklı ilçelerde gerçekleştirilen konserlerin bu seferki adresi ise İncirliova oldu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konsere ilgi yoğun oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı 8 kişilik ekiple, 1980 ve 1990'lı yılların Türk pop müziği şarkılarını seslendirdi. 3 saat süren konserde, meydanı dolduran kalabalık da şarkılara bulundukları yerden eşlik edip, keyifli anlar yaşadı.
    Vatandaşların sanat ve müzikle dolu keyifli yaz akşamları geçirmeleri için bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Kültür ve sanatın toplumsal yaşamda ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve bu tür etkinliklerle şehrimizin kültürel zenginliğini ortaya çıkartıyoruz" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum