Aydın'da Tekstil Park'ta sinema, Mimar Sinan Parkı'nda ise müzik keyfi

    AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından Aydın'a kazandırılan Tekstil Park'ta sinema geceleri 'Hababam Sınıfı Tatilde' filmiyle sürdü. Parkı olduran Aydınlılar, açık havada film izlemenin keyfini yaşadı. Mimar Sinan Parkı'nda ise müzik dinletisi ve kadın bando takımı Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

    Aydın'da Tekstil Park'ta sinema, Mimar Sinan Parkı'nda ise müzik keyfi
    03 Ağustos 2023 - 12:50 - Güncelleme: 03 Ağustos 2023 - 12:51

    Sinema dünyasının değerli eserlerinin gösteriminin yapılacağı Aydın Tekstil Park'taki sinema geceleri "Hababam Sınıfı Tatilde' filminin gösterimiyle sürdü.  Okul müdürünün, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek Özel Çamlıca Lisesi'ne kabul ettiği dört kız öğrenciyi Hababam Sınıfı'na göndermesini konu alan film yoğun ilgi gördü. Kısa zamanda Hababam Sınıfı'nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatıp, aralarında ajan aramalarını konu alan film, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
    Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Mimar Sinan Parkı'nda ise müzik dinletisi ve kadın bando takımı Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşattı.
    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kültür sanat etkinliklerinin süreceğini belirtip, tüm Aydınlıları yaz etkinliklerine katılmaya davet etti.

     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum