• Reklam

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden 100'üncü yıl konseri

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin cumhuriyetin 100'üncü yılı kapsamında düzenlediği etkinlikler, Buray konseriyle sona erdi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Cumhuriyet eğitim devrimidir, cumhuriyet kültür devrimidir, cumhuriyet bir kadın devrimidir. Ben bu gece burada sizlere hitap edebiliyorsam, bu cumhuriyet sayesindedir" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden 100'üncü yıl konseri
30 Ekim 2023 - 11:29 - Güncelleme: 30 Ekim 2023 - 11:30

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kent Meydanı'nda cumhuriyetin 100'üncü yılı kapsamında Buray konseri düzenledi. Konserde on binler bir araya geldi.
Konser öncesinde konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, günün anlam ve önemine vurgu yaparak, "Cumhuriyet eğitim devrimidir, cumhuriyet kültür devrimidir, cumhuriyet bir kadın devrimidir. Ben bu gece burada sizlere hitap edebiliyorsam, bu cumhuriyet sayesindedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnetle, saygıyla, özlemle anıyorum. Cumhuriyet, Atatürk'ün deyişiyle en büyük bayramdır, bayramımız kutlu olsun" dedi. Çerçioğlu, Aydınlılarla Onuncu Yıl Marşı'nı da söyleyerek tüm vatandaşlara iyi eğlenceler diledi. Buray konserine yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, etkinlikler için Çerçioğlu'na teşekkür etti. Konser, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum