"Ayda 100 bin dolar kazanıyorum yetmiyor"

    "Ayda 100 bin dolar (2.7 milyon lira) kazanıyorum ama bu benim için yeterli değil" diyen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, hedefinin 1 milyon dolar olduğunu söyledi

    "Ayda 100 bin dolar kazanıyorum yetmiyor"
    19 Eylül 2023 - 14:14
    Sosyal medya hesabında yayınladığı müstehcen görüntüler sebebiyle geçtiğimiz aylarda yargılanan ve sonrasında beraat eden fenomen Merve Taşkın, katıldığı bir röportajda OnlyFans üzerinden kazandığı aylık gelirini söyledi.
    Taşkın, ayda 100 bin dolar kazandığını fakat bu miktarın kendisine yetmediğini söyledi, asgari ücretlilere "siz nasıl geçiniyorsunuz" diye sordu.
    Kazancıyla yurt dışına gittiğini ve parasının kaldığı evlere, business uçak biletlerine gittiğini belirten Taşkın, rahat yaşamak için ayda 1 milyon dolara ihtiyacı olduğunu söyledi.
    "Ayda 100.000 dolar kazanıyorum ama bu benim için yeterli değil" diyen Merve Taşkın, şöyle devam etti:
    "Yaşam stilim için çok az bir miktar açıkçası. İnan tüm para dünyayı gezerken ödediğim airbnb villalarına, Business class uçak biletlerine vs. gidiyor."



    BABASI ÖLDÜRÜLMÜŞ
    Babasını henüz iki yaşındayken bir cinayete kurban vermiş ve bu gerçekle seneler sonra yüzleşebilmiş bir kız çocuğu. Şimdi ise cesur bir bir internet fenomeni. Çok nefret edilen, çok takip edilen ve bir şekilde günah keçisi ilan edilip toplumun ahlakını bozmakla suçlanan biri..

    Onlyfans nasıl bir platform? Çok cesur paylaşımlar mı yapmak lazım para kazanmak için?

    İki sistem var. Ya her ay ücret ödüyor, abone olup içerik üreticisinin cesur içeriklerini görüyorsunuz. Ya da ücretsiz takip ediyorsunuz. Ancak tabii ücretsizde gördükleriniz instagramdan farklı değil. En cesur içerikler DM yoluyla özel abonelere gönderiliyor. Özel mesaj ile 'nude göndermek' gibi. İnstagram, Twitter, Whatsapp'ta nasıl insanlar birbirlerine nude gönderebiliyorsa öyle. Yani bunun suç olması için diğer sosyal medya platformlarında da bunun ya da seksting yapmanın suç olması gerekli. Mantık aynı. Neticede hepsi özel mesaj, rızaya dayalı ve her iki tarafta 18 üstü.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum