• Reklam

Ayça Bingöl, 'Ben Anadolu' ile İzmir'de

Türk tiyatrosunun duayen ismi Yıldız Kenter anısına, sanatçının yıllarca sahnelediği Ben Anadolu oyunu, Ayça Bingöl’ün yorumu ile İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşuyor.

Ayça Bingöl, 'Ben Anadolu' ile İzmir'de
01 Şubat 2022 - 15:17

2019 yılında aramızdan ayrılan Türk tiyatrosu ve sinemasının duayen ismi, Kenter Tiyatrosu’nun kurucusu ve devlet sanatçısı Yıldız Kenter, 5 Şubat Cumartesi akşamı Güngör Dilmen’in klasikleşmiş eseri Ben Anadolu ile İzmir'de anılacak.
Anadolu topraklarının özünü oluşturan; toprakla, ağaçla, ürünle, masallarla, tarihle, savaşlarla, sokaklarla bir olan, Anadolu’nun farklı çağlarına tanıklık eden kadınlar, bu kez Ayça Bingöl’ün yorumunda vücut bulacak. 
Usta oyuncu Bingöl, saat 20.30'da Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda sahnede olacak.



Poetika Yapım organizasyonunda gerçekleşecek gösterimle ilgili konuşan Reyhan Koç, "Yıldız Kenter’in ustalıkla sahnelediği 'Ben, Anadolu' bu sefer onun anısına, öğrencisi ve değerli sanatçı Ayça Bingöl yorumuyla; bambaşka bir reji ve algıyla sahnede. İzmir bu görsel şölene hazır mısın? Anadolu’nun kadim topraklarında hikâyesi olan 16 farklı kadının hikayesini izlerken tiyatroya doyacaksınız.
Biletler @biletix @biletinial ve @passo.com.tr adreslerinden temin edilebilir. Grup bilet indirimleri ve iletişim için 0 543 4493600 numaralı telefon aranabilir" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum