AVM'de cinayet! Konser öncesi bıçaklar çekildi

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, alışveriş merkezinde düzenlenen konser öncesi 'sıra bekleme' nedeniyle iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada B.B. (20), Y.K. (17) ve Doğan Çatal (17) yaralandı. Çatal, hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olayla ilgili C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.'yi (17) gözaltına aldı.

    AVM'de cinayet! Konser öncesi bıçaklar çekildi
    26 Haziran 2023 - 10:20 - Güncelleme: 26 Haziran 2023 - 10:50

    Olay saat 19.00 sıralarında Mavişehir Mahallesi Caher Dudayev Bulvarında bulunan Mavibahçe adlı alışveriş merkezinde meydana geldi. Alışveriş merkezinde düzenlenen konser öncesi iki grup arasında 'sıra' tartışması yaşandı. Sözlü tartışma gerginliğin yükselmesiyle bıçaklı kavgaya dönüştü. İki grup arasında çıkan arbede sonucu B.B., Y.K. ve Doğan Çatal bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde, durumu ağır olan 17 yaşındaki Doğan Çatal'a olay yerinde kalp masajı yapan sağlık ekipleri, ardından 3 yaralıyı ambulanslarla Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine götürdü.



    HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
    Durumu ağır olan 17 yaşındaki Doğan Çatal, sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajından sonra diğer 2 yaralı ile Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Çatal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

    Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, görgü tanıklarını ifadeleri ve kamera kayıtlarını inceleyerek şüpheliler C.C.A., T.T. ve S.S.Ç.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum