Aşı olmayan Kuşadalı emlakçı hayatını kaybetti

    Kuşadası'nda gayrimenkul işiyle uğraşan Ahmet Taşdöven hayatını kaybetti. Taşdöven'in covid sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

    Aşı olmayan Kuşadalı emlakçı hayatını kaybetti
    13 Ocak 2022 - 12:27 - Güncelleme: 13 Ocak 2022 - 13:28

    Kuşadası'nın sevilen esnafı 42 yaşındaki 2 çocuk babası emlakçı Ahmet Taşdöven covid-19 tedavisi gördüğü Kuşadası devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

    Aşı olmayı reddettiği öğrenilen Taşdöven, 15 gün önce Covid-19 testi pozitif çıkınca evde karantina altına alındı. Genç emlakçı durumu ağırlaşınca cumartesi günü Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Entübe edilen Taşdöven doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.



    Sabaha karşı hayatını kaybeden Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyesi Ahmet Taşdöven için kulüp şu mesajı yayınladı:
    "Kulüp üyemiz Ahmet Taşdöven'i Covid-19 hastalığından bugün kaybettik. Kulüp rehberlerimizden ve Selçuk eski Şube Başkanı Zehra Taşdöven ile üyemiz Hafize Gamze Taşdöven'in ağabeyleri Ahmet Taşdöven yakalandığı koronavirüs rahatsızlığı nedeni ile bir haftadır hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.
    Ahmet Taşdöven'in cenazesi 14.30-15.00 arası Kuşadası Adalızade Mezarlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, başta Zehra ve Hafize olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz."

    Gazeteci Ufuk Baksi de şu mesajı paylaştı:
    "Değerli kardeşim, 2 çocuk babası Ahmet Taşdöven'i de genç yaşta COVİD-19 belasına kurban verdik. Başta Ahmet'in eşi ve çocukları olmak üzere tüm ailesine, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Gülen yüzünü ve esprilerini her daim özleyeceğim Ahmet, yıldızlar yoldaşın olsun."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum