• Reklam

"Aşı karşıtlarının içinde bir tane bilim insanı yok"

Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, aşı karşıtlarına tepki göstererek, "Karşıtların içinde bir tane bilim insanı yok, aşıyla ilgisi olmayan doktorların çoğu ürün pazarlıyor, istekleri önemsenmek ve şöhret olmak" dedi.

"Aşı karşıtlarının içinde bir tane bilim insanı yok"
15 Eylül 2021 - 00:47 - Güncelleme: 15 Eylül 2021 - 00:49
Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı "Neler Oluyor Hayatta" programına Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile gazeteci Abdurrahman Dilipak özel açıklamalarda bulundu. Aşı karşıtlarına değinen Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Karşıtların içinde bir tane bilim insanı yok, aşıyla ilgisi olmayan doktorların çoğu ürün pazarlıyor, istekleri önemsenmek ve şöhret olmak" dedi. Aşılanmanın önemini dile getiren Ceyhan "Halkın yüzde 80'ini aşılanırsa salgın biter, aşıdan zarar görmüş bir insan görülmemiş" diye konuştu. Ceyhan, duyarlılığı en yüksek test olarak ise PCR testini işaret ederek zorunlu aşılanmanın olmadığını söyledi.

Gazeteci Abdurrahman Dilipak ise "Aşıya karşı değiliz, aşı dayatmasına karşıyız" sözleriyle düşüncesini dile getirdi. Dilipak, aşı olmama sebebini "İçeriğini bilmiyoruz" açıklamasıyla yanıtlayarak, "Bu kadar çok aş, insanda mutasyona sebep olacak, PCR testi tam bir sahtekarlık" sözleriyle iddiada bulundu.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Emine Demir
    2 yıl önce
    Mehmet ceyhanın adı doktor..Ama insanları hamileleri çalısanları ve cocukları asıya PCR a zorla yonlendırerek onları asının zararlarından korumak yerıne olume göturuyor.Kendısı mRAN Biontec mucidi küresel şirket Pfizer uyesi.Bi gün A dediğine diğer gün B diyor.Saçma tutarsız ve yaian yanlış konuşuyor.Dr.Serhat Fındık Dr.Bılgehan Bılgenın tırnagı olamaz.Bi doktorun önceliği hastaları olmalı..Ama Mehmet Cwyhanın onceligi san sohret para guc..Bu donemde kim gercek doktor ve bılım insanı herkesı tanımıs oldu halkımız.Asılama dayatmalar derhal son bulmalı.DSÖ ulkeden kovulup adam akıllı ınsanlarını gercekten seven ve koruyan kuresel guclerın dev şirketlerın oyuncagı olmamıs saglık sektorunu şirket mantıgıyla yonetmeyen yürekli vicdanlı bir saglık bakanı getirilmeli.
  • M. D.
    2 yıl önce
    Aşı karşıtlarının içinde bilim insanı olmaması gayet normal. Onlar kafası çalışan insanlardır. Açıkla yaparak bulundukları mevkilerden el mi çektirilsinler? Güneydoğu daki savcıya neler yaptılar, unutmadık. Bu işin içinde rant olduğu gerçeğini irdeleyen kafalarda vardır. Aşı yapıyorlar ama, ayda bir şekil değiştiren viruse hep aynı aşı. Dışardan antikor yüklemek böbrek üstü bezlerini tembelleştirir ve neticede vücudu antikor üretemez hale sokar. Sürü içinde hareket edenler önünde gidenin kıçından başka bir şey göremezler.