Ankara'da deprem

    Ankara'nın Kalecik ilçesinde 4.5 büyülüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 22.53'de meydana gelen deprem yerin 12.8 km derinlikte meydana geldi.

    Ankara'da deprem
    10 Ocak 2021 - 23:18 - Güncelleme: 10 Ocak 2021 - 23:22
    AFAD'dan yapılan açıklamada, Kalecik ilçesinde saat 22.53'te, 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi.

    Depremin 12 kilometre derinlikte olduğu kaydedildi.

    "GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUZ"

    AFAD'dan yapılan açıklamada, "Ankara'nın Kalecik ilçesinde saat 22.53'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

    ANKARA VALİSİ ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

    Ankara Valisi Vasip Şahin Twitter'dan depremle ilgili yaptığı açıklamada, "Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir." dedi.

     

    Saat 22:53’te ilimiz Kalecik ilçesi merkezli (AFAD verilerine göre) 4,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize intikal eden can veya mal kaybı bulunmamaktadır. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.

    — Vasip Şahin (@vasipsahin) January 10, 2021

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ankara merkezli 4.5 büyüklüğündeki deprem hepimizi endişelendirdi. Ekiplerimiz teyakkuz halindeler. Bizlere Başkent 153 hattından ulaşabilirsiniz. Bütün vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." açıklamasında bulundu.
    Son dakika Ankarada korkutan deprem

    YORUMLAR

    • 0 Yorum