Altınovalı Yeşilkaya çiftinden Coşkun Sabah'lı sünnet düğünü

    Ayvalık Altınova Onursel Zeytincilik firmasının sahibi Hatice Yeşilkaya ile İsmail Yeşilkaya Et Ürünleri’nin sahiplerinden Remzi Yeşilkaya’nın oğlu İsmail'e muhteşem bir sünnet düğünü yaptı.

    Altınovalı Yeşilkaya çiftinden Coşkun Sabah'lı sünnet düğünü
    23 Eylül 2021 - 13:00 - Güncelleme: 23 Eylül 2021 - 13:24

    Ayvalık'ın tanınmış zeytin-zeytinyağı üreticilerinden Hüseyin Bozkurt'un kızı olan Hatice Yeşilkaya ile yine aynı bölgenin ünlü et ürünleri işletmesi sahibi Remzi Yeşilkaya, oğulları İsmail Yeşilkaya için Maksim Organizasyon Cemal Beyeztaş’ın öncülüğünde sünnet düğünü düzenledi. Körfez bölgesinin ünlü mekanlarından Melek Ahmet Restoran'daki açık hava törenine yüzlerce davetli katıldı. Altınovalılar'ın yanı sıra İstanbul ve İzmir başta çeşitli kentlerinden gelen davetliler, Yeşilkaya çiftinin bu mutlu gününe tanıklık etti. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı, pandemi kurallarının uygulandığı sünnet şöleninde, ünlü bestekar-şarkıcı Coşkun Sabah, birbirinden güzel şarkılarıyla konuklara unutamayacakları bir gece yaşattı.
    Zeytin üreticileri, işadamları, siyasilerin yer aldığı gecede Bahadır Orkestrası ve Müslüm Eren de sahneye çıktı.
    Şehir dışından gelen bazı konuklar ve Coşkun Sabah bölgenin en ünlü otellerinden biri olan Sea Resort'ta konakladı.
    AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı, başarılı işadamı Ali Gür ve kuzeni Cem Türkyılmaz'a ait olan otel, muhteşem odaları, yerleşimi, yemekleri ve plajıyla dikkat çekiyor.


      YORUMLAR

      • 0 Yorum