• Reklam

Altınordu ilerleyen haftalarda daha iyi olacak

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Bursaspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyet için, "Bizim için önemli bir galibiyetti" diyerek, ilerleyen haftalarda daha iyi futbol izlettireceklerini söyledi.

Altınordu ilerleyen haftalarda daha iyi olacak
13 Eylül 2021 - 10:32 - Güncelleme: 13 Eylül 2021 - 11:23
TFF 1. Lig'in 4. hafta maçında Altınordu, konuk ettiği Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

"Bizim için önemli bir galibiyetti"

Eroğlu, "Lige iyi başlayamamıştık. Milli takım arasını gerçekten iyi geçirdik. Oyun kurgusunu ilk haftalarda her maça yansıtmak basit olmuyor ama önemli olan skor olarak kazanmaktı. Savunmaya biraz daha önem verdik. Golü erken bulduk. Rakibin hücum opsiyonlarına yönelik alanları iyi kapattık. Kazandığımız topları sonuçlandırabileceğimiz 2-3 pozisyon daha vardı ilk yarıda ama çıkarken kaptırdığımız toplar ve topa sahip olamamamız ister istemez Bursaspor'un baskılı bir oyununa sebep oldu. İkinci yarıda sistemimizi değiştirdik, orta sahamızı kalabalık yaptık. Bursaspor çok duran top kazandı ama iyi savunduk.



Kazanmak önemliydi. Son dakikalarda 2-0'ı yakaladıktan sonra da yemememiz gereken bir gol oldu. Golden sonra korner oldu bir daha yeseydik berabere bitecekti. Bu kadar emeğe yazık olacaktı. Bitiş düdüğüne kadar konsantre olmak gerekiyor. Bizim için önemli bir galibiyetti. Kazanmanın verdiği süreçle oyunsal anlamda daha iyi olabileceğimizi söyleyebilirim. Kazandığımız için mutluyum. Savunmada ve hücumda çok daha güçlü bir Altınordu izlettireceğiz. Bursaspor da güçlü bir kadro kurdu, önümüzdeki haftalarda onlar da başarılı olacaktır diye düşünüyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum