Altınordu'da yükseliş sürecek

    TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son 2 maçında Kırklarelispor'u 4-0, Zonguldak Kömürspor'u 3-1 yenerek düşme hattından kurtulan ve 12'nci sıraya yükselen Altınordu, galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

    Altınordu'da yükseliş sürecek
    30 Ekim 2023 - 11:50 - Güncelleme: 30 Ekim 2023 - 11:51
    Sezona genç bir kadro ile başladıklarını belirten teknik direktör Atilla Küçüktaka, "Futbolcularım sahada istediklerimizi yapıyor fakat sonuç almakta zorlanıyorduk. İki haftada aldığımız farklı galibiyetler takımımızın moral ve motivasyonunu yükseltti. Hafta sonu 1461 Trabzon ile oynayacağız. O maça da iyi hazırlanıp üç puanla ayrılarak yükselişimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

    Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nın bakımda olması nedeniyle son 2 iç saha maçını Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı'nda oynayan Altınordu, pazar günü 1461 Trabzon'la oynayacağı karşılaşmada yeniden Bornova'ya dönecek. 

    CUMHURİYETİN 100'ÜNCÜ YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

    Cumhuriyetle yaşıt Altınordu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılını büyük coşkuyla kutladı. A takım oyuncuları dev Türk bayrağı ile poz verirken, Altınordu Futbol Akademisi oyuncuları da bu coşkuya katıldı. Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'ndeki Altınordu Futbol Okulları Turnuvası'nda yaklaşık 1000 sporcu da Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı. Altınordu U13 takımı da Kordon'daki yürüyüş kortejinde yerini aldı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum