• Reklam

Altınordu'da Metehan 11'e göz kırptı

SPOR Toto 1'inci Lig kulüplerinden Altınordu'da öz kaynak sisteminden yetişen orta saha oyuncusu Metehan Yılmaz, hazırlık maçlarında sergilediği performansla teknik ekipten tam not aldı.

Altınordu'da Metehan 11'e göz kırptı
02 Mart 2023 - 12:46 - Güncelleme: 02 Mart 2023 - 12:47

Son olarak Manisa FK ile deplasmanda 1-1 biten özel müsabakada takımının tek golünü kaydeden genç futbolcunun performansıyla da alkış topladığı ifade edildi.

Ara transfer döneminde orta sahasını Sakaryaspor'dan Emirhan ve Bodrumspor'dan Recep'le takviye eden İzmir temsilcisinde tecrübeli isimlerden Kubilay ve Kürşad'ın yanı sıra gençlerden Muzaffer, Sami ve Metehan forma şansı bekliyor. Kas yaralanması nedeniyle son oynanan Boluspor maçında görev yapamayan Metehan, Pendikspor deplasmanı öncesi formaya yakın.

GÖKBERK, 1922 KONYASPOR'DA

Altınordu'nun genç forveti Gökberk Efe, Mayıs 2024'te bitecek sözleşmesini 2 yıllığına daha uzatıp ardından 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden 1922 Konyaspor'a kiralandı. Kırmızı-lacivertliler, devre arasında Hüsamettin ve Ali Özgün'ü alarak forvet hattını güçlendirmişti. Gökberk'in tecrübe kazanıp önümüzdeki sezon İzmir temsilcisine döneceği belirtildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum