Altınkum Mahallesi'nde cadde ve sokaklar yenileniyor

    BALIKESİR'in Edremit Belediyesi, Altınkum Mahallesi'ndeki cadde ve sokaklardaki yol çalışmaları sürüyor. Kilit parke taşı döşenen sokakları gezip, çalışmalar hakkında bilgi alan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan "En kısa sürede çalışmalar tamamlanarak bu cadde ve sokaklarımız hizmete açılacak" dedi.

    Altınkum Mahallesi'nde cadde ve sokaklar yenileniyor
    26 Ekim 2023 - 19:57 - Güncelleme: 26 Ekim 2023 - 19:58

    Edremit Belediyesi yaya ve araç geçişini kolaylaştırmak ulaşımı daha konforlu hale getirmek için ilçe genelinde çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Altınkum Mahallesi Çetin Emeç Caddesi, Ege Caddesi, Başkent Caddesi, 2029 Sokak ve bağlantılı sokaklarda toplam 10 bin metrekare taş döşüyor. Kilitli parke taş ile kaplanan cadde ve sokakları gezip, inceleme yapan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan. ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Edremit'in ulaşımda daha yüksek standartları yakalaması ve konforun sağlanması için tüm hazırlıklarımızı yaptıklarını belirten Başkan Arslan, "Fen İşleri Müdürlüğü'müzün planlaması dahilinde bu çalışmalar gerçekleştiriliyor. En kısa sürede Altınkum Mahallesi'nde bu cadde ve sokaklardaki çalışmalarımız tamamlanarak hizmete açılacak" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum