Altay ve Galatasaray formalarıyla toprağa verildi

    Evinde kalk krizi sonucu vefat eden Altay'ın efsane futbolcularından, teknik direktör Mustafa Turgat, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

    Altay ve Galatasaray formalarıyla toprağa verildi
    23 Ocak 2022 - 15:40
    Dün kalp krizi sonrası hayata gözlerini yuman spor adamı Mustafa Turgat için İzmir Alsancak Hocazade Camisi'nden öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Turgat'ın yakınlarının yanı sıra çok sayıda futbolcu, teknik adam ve kulüp yöneticisiyle, işadamları katıldı.
    68 yaşında hayatını kaybeden Mustafa Turgat'ın cenaze namazını, yakın arkadaşı olan emekli imam Kazım Korucu kıldırdı. Turgat'ın tabutunun üzerine altyapısından yetişip 14 yıl hizmet ettiği Altay ve ardından transfer olduğu Galatasaray kulübünün formaları konuldu.



    Milli formayı da giyen, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yapan Mustafa Turgat'ın cenaze törenine Galatasaray eski yöneticisi Cemal Özgörkey, Teknik Direktör Mustafa Denizli, eski futbolcular Hayrettin Demirbaş, Malik Gençalp, İsmail Sütçü, Gürsel Baliç, Raşit Çetiner, Göztepe futbolcusu Halil Akbunar'ın yanı sıra çok sayıda Altay taraftarı katıldı.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum