Altay'da İbrahim Akın imzayı attı

    Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da yönetim daha önce anlaştığı İbrahim Akın'ı gençlik gelişim sorumlusu olarak göreve getirdi.

    Altay'da İbrahim Akın imzayı attı
    04 Temmuz 2023 - 10:46 - Güncelleme: 04 Temmuz 2023 - 10:47
    Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişip uzun yıllar forma giyen ve şampiyonluk yaşayan, kulüpte bir dönem sportif direktör olarak da görev yapan İbrahim Akın'ın imza törenine kulüp başkanı Ayhan Dündar, Altay Akademi Başkanı Ali Oğuz Yavaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Akademi Başkanı Yavaş, "Yetiştirici kimliğimizin bizlere en büyük armağanlarından birisi olan İbrahim Akın'ın tekrar kulübümüzde görev alması bizler için mutluluk verici. Akademi takımlarının ne kadar önemli olduğunu geçtiğimiz sezon hep beraber yaşadık. İbrahim hocamıza ve ekibine yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

    AKIN: ALTAY, BİZİ BİZ YAPAN EN ÖNEMLİ YER

    "Altay, bizi biz yapan en önemli yer" diyen Gençlik Gelişim Sorumlusu İbrahim Akın, "Görev almak, hizmet etmek tüm Altaylılar için büyük gurur. Tekrar bu gururu yaşadığım için teşekkür ediyorum. Teknik direktörümüz Tuna Üzümcü, yardımcı antrenörü Fatih Egedik hocamızla beraber tesislerimizde bu sahalarda futbol oynadık. Futbolcu olarak A takıma yükselmenin ne denli büyük bir gurur olduğunu en iyi bilenlerdeniz. Tuna hocamız ile koordineli bir çalışma içinde olacağız. Tek amacımız akademi takımlarımızda yer alan futbolcu evlatlarımızın gelişimine yardımcı olmak, onların seviyelerini yükseltmek ve en önemlisi Altaylılık kültürünü aşılamak olacaktır" şeklinde konuştu.

    ÜZÜMCÜ: AKIN ÇOK DEĞERLİDİR

    Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü, İbrahim Akın'ın kulübün çok değerli ve kıymetli bir üyesi olduğunu belirterek, "Bizler hepimiz Büyük Altay armasına uzun yıllar hizmet veren bu ailenin içerisinde yetişen insanlarız. Hep birlikte akademi takımımızdan A takımımıza genç kardeşlerimizi yetiştirerek öncelikle Büyük Altay'ımıza ve ülke futboluna hizmet etmelerine yardımcı olacağız. İbrahim hocamız ile her zaman koordineli şekilde çalışmalar yapacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

    ÇALIŞMALAR GENÇLERLE BAŞLIYOR

    Altay, yeni sezon hazırlıklarına genç oyuncularıyla bugün Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde toplanarak başlayacak. Teknik Direktör Tuna Üzümcü nezaretinde başlayacak kampın birinci etabında akademi futbolcuları ve A takımda yer alan genç oyuncular yer alacak. Siyah-beyazlılar, 5-7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak sağlık kontrollerinin ardından ikinci etap kampına başlayacak. Altay'ın 8 Temmuz'da Afyon'da kampa girmesi planlanıyor. 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum