Alt katta fuhuş, üst katta kumar!

    Kiralanan 5 katlı bir apartmanda sokağa çıkma kısıtlamasında 3 gece, 2 gün kumar oynatılacağının belirlenmesi üzerine operasyon düzenleyen polis ekipleri, 22 şüpheliyi gözaltına aldı.

    Alt katta fuhuş, üst katta kumar!
    21 Aralık 2020 - 18:37

    Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda İskenderpaşa Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmana çok sayıda kişinin kumar ve fuhuş için geldiği iddiaları üzerine çalışma başlattı.

    Savcılıktan izin alan ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenlemek için harekete geçti.

    2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

    Ekipler operasyonun saat 23.45'te başlamasını planlanlarken, binayı kiralayan 'Başkan' lakaplı Mehmet Ö. ile yanındaki bir kişi saat 22.45'te binadan çıktı. Sivil polisler, bu kişileri takibe aldı.

    Mehmet Ö. ile yanındaki kişi, girdikleri pastane çıkışı takip edildiklerini anlayınca binadakileri telefon ile arayıp bilgi vermek isterken gözaltına alındı.

    OPERASYON SAATİ ÖNE ÇEKİLDİ

    Beklenmedik bu gelişme üzerine ekipler operasyonu 1 saat öne aldı. Asayiş Büro ekipleri kısa sürede operasyon düzenlenecek binanın çevresindeki binaların çatılarına çıkarak kaçmak isteyenlere karşı önlem aldı. Gözaltına alınan Mehmet Ö. ile yanındaki kişiyi alan polisler, binaya girdi.

    Apartmanda çok sayıda çelik kapı ve güvenlik kamerası olduğu görüldü. Ekipler ikinci katta çelik kapı ile karşılaşınca 'Başkan' lakaplı Mehmet Ö.'den kapıyı açmasını istedi. Bu kişinin yanında olmadığını öne sürdüğü anahtarı avucunun içerisinde sakladığı fark edildi. Anahtar ile açılan kapıdan giren polisleri güvenlik kameralarından görüp fark eden içeridekiler binanın çatısına çıkarak bitişikteki binalara kaçmak isterken kendilerini bekleyen polisler tarafından geldikleri yere geri gönderildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum