Alkollü sürücü, üniversiteli genci hayattan aldı

    Hatay'da üniversite okuyan 19 yaşındaki Atatan Eyüpoğlu, yaya geçidinden karşıya geçerken alkollü sürücünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Olay kaza değil cinayet olarak değerlendirildi.

    Alkollü sürücü, üniversiteli genci hayattan aldı
    22 Mart 2022 - 11:44

    Hatay'a bağlı Yayladağı ilçesi Dutlubahçe Mahallesi’nde ikamet eden Ahmet Eyüpoğlu’nun oğlu olan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hatay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı öğrencisi Atakan Eyüpoğlu vinayet gibi bir kazada yaşamını yitirdi.

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi kampüs yakınında E5 karayolu üzerinde İnci Sitesi karşısında otobüs durağı ve yaya geçidinde alkollü olduğu öğrenilen H.T’nın çarpması sonucu vefat eden 19 yaşındaki Atakan Eyüpoğlu için sevenleri tarafından Kur’an ve Hatim duası yapıldı. Evin tek evladını kaybetmenin acısını yaşayan aile, Türk Adaletine güvendiklerini, yakalanan sürücünün en ağır şekilde cezalandırılacağını umduklarını söyledi.

    Atakan Eyüpoğlu'nun dayısı Mehmet Kalkan; sarhoş olarak araba kullanan bu insanların ehliyet ve diplomalarının iptal edilmesini gerektiğini belirtti.


    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • Birsen Eyüpoğlu Aybaba
      1 yıl önce
      Canım kardeşim, alkollü bir trafik magandası, senin ölümüne sebep olalı, bugün tam bir yıl oldu. Dünyanın en efendi, en iyi genciydin. Acın dinliyor. Hepimiz hala yanıyoruz. Kardeşime çarpan alkollü sorumsuz, vicdan azabından kıvranırsın umarım. Geceleri gözüne uyku girmesin. Nasıl ki bizim hiç aklımızdan çıkmıyorsa, senin de hiç aklından çıkmasın Atakan. Kime çarptığını, kimin ölümüne neden olduğunu bir bilsen. Arkasında gözü yaşlı kaç kişi bıraktığını bir bilsen. İnan rahat nefes alamazdın. Canım kardeşim Atakan, seni çok ama çok özlüyoruz. Her gün ayrı kahroluyoruz. İçimiz yanıyor. Ciğerlerimiz sökülüyor. Bu ne kadar büyük bir acı ve üzüntü. Mekanın cennet olsun canım kardeşim, nur içinde yat. Sen gerçek bir melektin, hep kalbimizdesin.