Aliağa Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

    Aliağa Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi. İki oturum halinde yapılan toplantıda 6 madde görüşüldü.

    Aliağa Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı
    07 Şubat 2024 - 08:54
    Belediye Meclis Salonu’nda 2 Ocak 2024 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanmasıyla başlayan toplantı başkanlıktan gelen önergelerin ve komisyondan gelen raporların meclis üyelerinin görüşüne sunulmasıyla devam etti.


    Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında oylamaya sunulan; 1 ve 2.Maddeler İmar ve Plan Bütçe Komisyonuna, 2 ve 3.Maddeler oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. Komisyondan gelen raporların görüşülmesi için oturumuma ara verilirken komisyondan gelen raporlar kapsamında yer alan; Şakran’da Atatürk Caddesi’nde bulunan pazar yerinin 151/1, 156/1 ve 156/2 parseller üzerinde kurulacak olan kapalı pazar yerine taşınmasının oy birliği ile kabul edildiğine ilişkin İmar Komisyonu raporu komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.


    Aliağa Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, bir sonraki meclisin 5 Mart 2024 Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu. 
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum