• Reklam

Akşener: İzmir'de her evden bir oy istiyorum

Millet İttifakı ile seçime giren İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir mitinginde yaptığı açıklamada "CHP seçmenine saygın sonsuz ancak İzmir'den her aileden 1 oy istiyorum" dedi.

Akşener: İzmir'de her evden bir oy istiyorum
30 Nisan 2023 - 20:44
Millet İttifakı 13.Cumhurbaşkanı Adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de katılacağı miting öncesi konuşmalar gerçekleştirildi. İzmir mitingine eşi Tuncer Akşener ile katılan Meral Akşener, açılışta eşiyle sahneye çıktı ve şunları söyledi:

"Herkes eşiyle çıkıyordu, ben de kocamı getireyim dedim. İlk kez milli oluyor ya, utanıp kaçtı"



ERDOĞAN'I EMEKLİ EDECEĞİZ
Millet İttifakı ile seçime giren İYİ Parti’nin Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada “"Atatürk'ümüzün hemşehrileri…Zübeyde Hanım’ı bağrında yaşayan İmzir… Ben Atatürk'ümüzün hemşerisiyim. Türkiye'nin kurtulmasının son noktası İzmir... Siz zaten yanlışları senelerdir bizi yöneten kafadan görüyorsunuz. Çaka Bey'in İzmir'i tarih bilgisi olmayanlar tarafından Gavur İzmir denildi. Tarihinizi bilmezseniz bir şehre bunu dersiniz. İzmir insanlara gavur olmamayı öğreten şehirdir. İzmir bize 14 Mayıs gecesi biz kazanırsak işgalci olacakmışız ya... İşgali sona erdiren İzmir. İzmir kararını ermiş Atatürk'ümüzün bıraktığı emanete sahip çıkan İzmir, bizi istismar eden, milletimizi bölüp parçalayan, vatandaşlık satan, 10 milyon Suriyeliyi vatanımıza dolduran bu harami düzene son verecek.  İzmir'e gavur diyenler, Cumhuriyet kurucularına iki ayyaş dediler. Sonra o iki ayyaş sözüne karşı önce kadınlar, sonra gençler ayağa kalktı. 14 Mayıs akşamı inşallah  Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçilecek. Sayın Erdoğan ve arkadaşlarını nezaketen emekli edeceğiz.  CHP seçmenine saygın sonsuz ancak İzmir'den her aileden 1 oy istiyorum. Çünkü en çok eziyet çeken benim şu ana kadar.  Bize sürtük dendi, bana fosforlu dendi, gençlere süfli dendi, bana kocasını aldattı dendi. Bu benim için ölümdü. İşte şimdi sizden hangi partiye oy verirseniz verin her aileye 1 oy istiyorum. Moralim için, ailem için, torunum için, tüm kadınlar için istiyorum. Çünkü bu kavgayı, mücadeleyi verebilmek için sizlere ihtiyacım var. Biz bunu birlikte başaracağız. Biliyorum ki İzmir istibdata karşıdır" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum