AK Partili vekil Bursalı: Çirkef Mahir

    CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret sözlerine AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı’dan çok sert tepki geldi.

    AK Partili vekil Bursalı: Çirkef Mahir
    26 Ağustos 2023 - 15:58
    CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret sözlerine AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı’dan çok sert tepki geldi. Polat’a siyasette seviye hatırlatması yapan Bursalı, siyaset tarlasında hala öküzle çift süren siyaset kurnazısın dedi ve vasatlık seviyesinin dibi benzetmesi yaptı.
    Polat’ın sözlerine çok sert tepki gösteren Bursalı şunları söyledi: 

    “Halk içinde bir sözümüz vardır Polat’ın durumu da aynı o hesap; Vekil olmuş ama adam olamamış!  Bu sözleriyle Siyaset tarlasında hala öküzle çift süren siyaset kurnazısın. Lekesi sıçrayan çirkefsin. 
    Kendi partisinin kongrelerinde yuhalanmaktan, kendi mahallesinde bile kapısını çalacak 10. Köy bulamayan bir siyaset esnafı kalkmış milletin helal oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanına dil uzatma hadsizliğinde bulunmuş. Bu halinle vasatlık seviyesinin de dibisin! 
    Bu üslup ve siyaset seviyesi aslında CHP’nin bildik seviyesi. Son 22 yılda 13 kez bu seviyeye pirim vermeyen bu necip millete ve sandıkta yenemedikleri AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ağza alınmayacak hakaret ve iftiralarla saldıranlara en güzel cevabı niye milletimiz verecektir. 
    Milletin oylarıyla iki Kez seçilmiş Cumhurbaşkanımıza hakaret, Türk milletine hakarettir. 
    Cumhurbaşkanımıza hakaret, devletimize hakarettir. Haddini bil!’’

    YORUMLAR

    • 0 Yorum