AK Partili Tunç, "Karabağlar icraatın önüne geçenlere 'dur' diyecek"

    AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

    AK Partili Tunç, "Karabağlar icraatın önüne geçenlere 'dur' diyecek"
    21 Şubat 2024 - 14:08 - Güncelleme: 21 Şubat 2024 - 14:28
    Karabağlar’ın her sokağında, her köşesinde vatandaşlarla bir araya gelen Tunç, “Yıllardır belediyecilik çalışmalarından yoksun kalan Karabağlar ’da yerel yönetimin koyduğu bir takım görünür ve görünmez engeller var, bunları bir bir kaldıracağız. 1 Nisan’dan sonra Karabağlar’daki hizmet engelini hep birlikte aşacağız, ilçemizde yaşayan 7’den 70’e herkes bizim yapmış olduğumuz icraatları fark edecek. Günlük yaşantılarında hissedecekler. Karabağlar’ın önüne geçenlere hemşehrilerimiz ‘Dur’ diyecek” dedi.



    Büyükşehir’de Hamza Dağ, Karabağlar’da Mehmet Sadık Tunç

    lçede kaymakamlık döneminden beri sorunları mahalle mahalle bildiğini vurgulayan Başkan Adayı Tunç, İzmir’in kaderi artık değişecek, hemşehrilerimiz iş bilmez yerel yöneticilerden sıkılmış. Bunu biz söylemiyoruz, sahada karşılaştığımız vatandaşlarımız söylüyor. 



    Biz de kendilerine ‘Çözüm sizlerin elinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Hamza Dağ, Karabağlar’da Mehmet Sadık Tunç’u destekleyeceksiniz sorunları çözeceğiz’ diyoruz” ifadelerini kullandı.



    Yerel yönetimin uyguladığı engeller kalkıyor

    ‘Karabağlar bizim evimiz’ diyen AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Mehmet Sadık Tunç, “Karabağlar’da 2013 yılından beri görev yapmaktayım. 6 yıl kaymakamlık görevinde bulundum. İlçede yerel yönetimin uyguladığı görünür görünmez engeller hemşehrilerimizin yaşam kalitesini düşürüyor. Bundan şikayetçiler. Karabağlar’ı bugüne kadar ayıranlara inat birleştirmeye, güzelleştirmeye geliyoruz” diye konuştu.

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum