AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'soruşturma' çıkışı

    AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mevcut dosyalar üzerinden Soyer'i ve mesajlar üzerinden CHP'yi eleştirdi. 

    AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'soruşturma' çıkışı
    01 Ekim 2022 - 21:43

     

    Bakanlığın Başkan Soyer ve belediye yönetimi hakkında 3 ayrı konuyla ilgili soruşturma izni vermesinin yankıları sürüyor. AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mevcut dosyalar üzerinden Soyer'i ve mesajlar üzerinden CHP'yi eleştirdi. 

    İçişleri Bakanlığı'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve belediye yönetimi hakkında 3 ayrı konuyla ilgili soruşturma izni vermesinin yankıları sürüyor. 

    Başkan Soyer'e partisi CHP'den destek yağarken, AK Parti cephesinden de konuyla ilgili önemli açıklamalar geliyor. Son olarak AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mevcut dosyalar üzerinden Soyer'i ve mesajlar üzerinden CHP'yi eleştirdi. 

    İŞTE O AÇIKLAMA: 

    1- CHP, yine en iyi bildiği şeyi yapıyor! “Veremeyeceğimiz hesap yok” demek yerine, masumu ve mağduru oynuyor! Ortada belediyeyi ve kamuyu zarara uğratan, usulsüz, hukuksuz bir durum varsa bunu soruşturmak elbette İçişleri Bakanlığı’nın görevi, karar merci de yargıdır.

    2- CHP, İBB’nin ortağı olduğu Hilton Oteli üzerinden kamu zararı oluşmasını; başkanları Soyer’in Fransa’da yaşayan terör destekçisi bir akademisyeni yönetici yapmasını; Seferihisar’da bakanlık hibesiyle kurduğu tesisin yasal izinlerinin olmayışını normalleştirmeye çalışmaktadır.

    3- Alnı açık olanın feveran etmeye ihtiyacı yoktur! Türkiye hukuk devletidir. Verilen soruşturma iznine isyan edeceklerine; bu iddiaların hesabını vermeye odaklansınlar! Çünkü bu suçları; saldırıyla bastırıp, algı operasyonu ile siyasallaştırarak boşa çıkarmaları mümkün değildir.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum