AK Partili Saygılı ve İnan'dan

    AK Partili Saygılı ve İnan'dan asılsız anaokulu açıklamalarına sert tepki

    "Boş ve asılsız çıkışlarla prim yapma sevdaları yine kursaklarında kalmıştır"

    AK Partili Saygılı ve İnan'dan asılsız anaokulu açıklamalarına sert tepki
    04 Ocak 2024 - 09:30
    Bornova Anadolu Lisesi'nde, 'Ağaçlar kesilerek Suriyelilere anaokulu' yapılıyor haberinin asılsız olduğu ortaya çıkmasının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan'dan muhalefete sert tepki geldi.

    Sosyal medya hesabından paylaşım yapan  AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, "Yalanlarınızla oluşturmak istediğiniz sahte kampanyalarınıza Bornova Anadolu Lisemizi ve değerli öğrencilerini alet edemezsiniz! İzmir'de CHP'nin zarar vermediği canlı, talan etmediği yeşil alan kalmamışken bu çalışmada hiçbir ağaç zarar görmemiştir. Yapılan tüm çalışmalar sadece ve sadece İzmir'in pırlanta çocukları içindir. Kötü emellerinizi İzmirli gençlerin üzerinde kullanmayın artık!!" diyerek tepki gösterdi.


    AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise yaptığı açıklamada, "Her durumdan; yalan yanlış bilgilerle siyasi rant sağlama eğiliminden bir türlü vazgeçmeyen CHP; İzmir Bornova Anadolu Lisesi arazisinde yapılacak olan ana okulu projesi için de yaygara kopardı. Hali hazırda, tüm onay ve izinleri alınmış olan ve yapımı için tek bir ağacın kesilmediği proje alanının fotoğraflarını paylaşıp; üstüne de ‘Suriyeliler için yapıyorlar’ yalanını ekleyerek boşa düşmüşlerdir! Okul, bölgenin ihtiyacıdır ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın detaylı açıklaması gerçeği gözler önüne sermiştir. Boş ve asılsız çıkışlarla prim yapma sevdaları yine kursaklarında kalmıştır. İzmir’e hizmet etmek isteyen ve bunu engellemeye çalışanların kimler olduğu halkımız tarafından da daha net görülmektedir."

     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum