AK Partili Saygılı

    AK Partili Saygılı'dan Soyer'e cevap: Madem öyle çözseydin!

    AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yanıt vererek, "İzmir’in yıllardır maruz kaldığı çöp, çamur, çukur sorunlarını çözmenin kolay olduğunu söyleyen bir belediye başkanına ancak bu söylenebilir; “Madem öyle, çözseydin!” CHP’li Tunç Soyer’in sözleri aslında bir itiraf gibi! Bir yandan bu sorunları çözemediğini kabul ediyor, diğer yandan küçümsüyor" dedi.

    AK Partili Saygılı'dan Soyer'e cevap: Madem öyle çözseydin!
    25 Kasım 2023 - 13:05 - Güncelleme: 25 Kasım 2023 - 13:15
    AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medyada açıklamalarda bulunarak  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi. İzmir'deki sorunlara dikkat çeken AK Partili Saygılı, "Başarısızlığı tescillenip yeniden aday gösterilmeyeceğini anlayınca; hangi dala tutunacağını, hangi konuda demagoji yapacağını şaşırmış durumda! Hakkındaki araştırma kararı bitti, şimdi yine genel siyasete soyundu" dedi.  

    Sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Saygılı şu ifadeleri kullandı:

    Madem öyle; çözseydi!

    İzmir’in yıllardır maruz kaldığı çöp, çamur, çukur sorunlarını çözmenin kolay olduğunu söyleyen bir belediye başkanına ancak bu söylenebilir; “Madem öyle, çözseydin!”  CHP’li Tunç Soyer’in sözleri aslında bir itiraf gibi! Bir yandan bu sorunları çözemediğini kabul ediyor, diğer yandan küçümsüyor! 

    Başarısızlığı tescillenip yeniden aday gösterilmeyeceğini anlayınca; hangi dala tutunacağını, hangi konuda demagoji yapacağını şaşırmış durumda! Hakkındaki araştırma kararı bitti, şimdi yine genel siyasete soyundu! 

    Soyer’in 4,5 yıldır çözmek için parmağını kıpırdatmadığı ‘çöp, çamur, çukur’ sorunları üstünden bile PR yapmaya çalışması, içinde bulunduğu durumun vahametini gösteriyor. İzmir’in bu zihniyetle, bu basiretsizlikle kaybedecek zamanı kalmadı. Halkımız artık hizmet almak istiyor ve karnı boş lafa doyan İzmirliler o tarihi gün için geri sayıyor…

    YORUMLAR

    • 0 Yorum