AK Partili Kırkpınar adaylarla bir araya geldi "İzmir'in dağ gibi sorunları son bulacak"

    AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bornova ve Çiğli’de AK Parti’nin belediye başkan adayları ile bir araya geldi. Ardından esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ve ilçe belediye başkan adaylarına destek istedi.

    AK Partili Kırkpınar adaylarla bir araya geldi "İzmir'in dağ gibi sorunları son bulacak"
    06 Şubat 2024 - 13:32 - Güncelleme: 06 Şubat 2024 - 13:43
    AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, ilk olarak Bornova’da Belediye Başkan adayı Cevdet Çayır ve teşkilat mensupları ile yapılan toplantıya katıldı. Ardından Bornova ve Çiğli’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

    AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ile İzmir’in makûs talihinin değişeceğine işaret eden Kırkpınar,


    “Ülkemizde belediyelerde aldığımız hizmet emanetini, şehirlerimizin çehrelerini değiştirerek insanımızın hayat seviyesini yükselterek bugüne kadar getirdik. İnşallah 31 Mart'ta diğer pek çok şehrimiz gibi İzmir'in de tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına inanıyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hamza Dağ olmak üzere bütün ilçe belediye başkan adaylarımız donanımlı bilgi ve tecrübe sahibi millete hizmet için yola çıkmış bulunmaktalar. Milletimiz, 31 Mart'ta şehirlerini, ortak değerlerini, istismar siyasetiyle değil eser ve hizmet siyasetiyle yönetecek belediye başkanlarını tercih edecekti” dedi.



    İzmir ve ilçelerinde yaşanan sorunlara değinen Kırkpınar, “İzmir’in Ulaşımdan tutun da çöp problemi, imar problemi, alt yapı ve üst yapı problemine kadar birçok sorunu mevcut. İzmirliler çeyrek asırdır bunların çözülmesini bekliyor. Büyükşehir’de AK Parti’mizin yetiştirmiş olduğu, Türkiye siyasetine de yön veren belediye başkan adayımız Hamza Dağ var. İlçelerimizdeki adaylarımız ile Büyükşehir adayımız Sn. Dağ sırt sırta verdikten sonra İzmir’in dağ gibi sorunlarını çözüm bulacak. İzmir’e AK Belediyecilik, hizmet belediyeciliği gelmiş olacak. Bizim adaylarımız belediye başkanlığı koltuğunda oturan ama gözü, gönlü ve aklı başka yerlerde olan isimler gibi değildir, olmayacaktır. 31 Mart'ta hepimize çok büyük sorumluluk düşüyor. Önümüzdeki sayılı günleri öyle bir değerlendireceğiz ki kapısı çalınmadık, gönlü kazanılmadık hiçbir insanımızı bırakmayacağız” diyerek sözlerine son verdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum