AK Partili Kaya'dan İnciraltı açıklaması

    AK Partili Kaya'dan İnciraltı açıklaması: "Kronik sorun çözüldü İzmir kazandı!"

    AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İnciraltı planlarının askıya çıkarılmasına ilişkin olarak,"Avrupa'daki şehirleri kıskandıracak şehircilik vizyonuyla hazırlanmış olan İnciraltı planları bugün askıya çıktı. İzmir'imize hayırlı ve uğurlu olsun...Yeşil alanlarıyla, eğitim kampüsleri, ilkokul, ortaokul ve üniversite alanlarıyla, altyapı tesisleriyle, spor alanlarıyla, İzmir'imize yakışacak bir şekilde planlanan İnciraltı, kentimizin gözbebeği ve cazibe merkezi olacak. Bugün askıya çıkartılan planla birlikte, İzmir'imiz kazandı" dedi.

    AK Partili Kaya'dan İnciraltı açıklaması: "Kronik sorun çözüldü İzmir kazandı!"
    13 Aralık 2023 - 11:17
    AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

    "İNCİRALTI PLANLARI BUGÜN ASKIYA ÇIKTI"

    AK Partili Kaya, İnciraltı planlarının bugün askıya çıktığını açıklayarak, İzmir'in 50 yıllık kronik sorununu çözüme kavuşturmuş olmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti.

    Kaya, "Avrupa'daki şehirleri kıskandıracak şehircilik vizyonuyla hazırlanmış olan İnciraltı planları bugün askıya çıktı. İzmir'imize hayırlı ve uğurlu olsun. Güzel İzmir'imize değer katacak bir şekilde, düşük yoğunluklu olarak, üç katı geçmeyecek mimaride planlanan İnciraltı'nda, 2 milyon metrekare yeni sosyal donatı alanını, bir yeni kent ormanını daha, yeşil alanları, parkları, eğitim ve spor alanlarını kentimize kazandırıyoruz" dedi.

    'İZMİRİMİZ KAZANDI'

    Öte yandan Kaya, İnciraltı'nın İzmir'in gözbebeği olacağını vurgulayarak, " İnciraltı'nın planlanmasıyla birlikte, İzmir'imizin Avrupa'nın sağlık turizmi merkezi olmasının önü açılmıştır. Tamamen açık ve şeffaf, katılımcı bir süreçle hazırlanan ve planlama tarihinde örnek olacak bir nitelikte olan İnciraltı planlarıyla İzmir'imiz kazandı. Yeşil alanlarıyla, eğitim kampüsleri, ilkokul, ortaokul ve üniversite alanlarıyla, altyapı tesisleriyle, spor alanlarıyla, İzmir'imize yakışacak bir şekilde planlanan İnciraltı, kentimizin gözbebeği ve cazibe merkezi olacak. Bugün askıya çıkartılan planla birlikte, İzmir'imiz kazandı" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum