AK Partili İnan: Arkasından yürünecek dünya lideri herkese kısmet olmuyor

    CHP İzmir İl Örgütü’nün AK Parti İzmir İl Başkanlığı önündeki siyah çelenk bırakma protestosu sonrası AK Partili Eyüp Kadir İnan ile CHP'li Mahir Polat sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile karşı karşıya geldi.

    AK Partili İnan: Arkasından yürünecek dünya lideri herkese kısmet olmuyor
    24 Mayıs 2023 - 14:06
    Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ikinci tur öncesi siyasette gerilimler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında yaşanan ‘video’ krizi sebebiyle CHP İzmir İl Örgütü, AK Parti İzmir İl Başkanlığı önüne siyah çelenk bırakmak istemiş bu eylem polisin araya girmesi ile engelenmişti.

    ÇELENKLERİ SAKLAYIN SEÇİM SONRASI KULLANIRSINIZ
    Eyleme Katılan CHP PM üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat eylemin sonrasında sosyal medyadan eylemi paylaştı. Paylaşımı alıntılayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, “Siyah çelenkleri saklayın Mahir bey, seçimden sonra ittifak ortaklarınıza bırakırsınız... Bir tane de genel başkanınızın mutfağına” ifadeleri ile Mahir Polat’a tepki göstermişti.

    BU AYIP SANA YETER!
    Polat ise Eyyüp Kadir İnan’a “Kadirciğim seçimden sonrasını bilmeyiz ama bugünkü tam yerini bulmuş anlaşılan. Montaj videolarla çirkin ve kirli siyaset yürüten Genel Başkanın arkasından yol yürüyorsun sen. Üzerine fazla gelmeyeceğim, bu ayıp sana yeter” sözleri ile yüklendi.

    "TAŞKIN’A DİKKAT ET" UYARISI YAPTI
    Son olarak ise AK Partili İnan, CHP'li Polat’a “Mahir abiciğim :) Arkasından yürünecek dünya lideri herkese kısmet olmuyor maalesef... Kasetlerle siyaset dizaynı, itibar suikastleri, terörist seviciliğin ayıbı yazmıyor sizin kitaplarda herhalde... Yanı başındaki Taşkın'a (Yüksel Taşkın) dikkat et Alamut kalesinden notlar iliştirmesin dünyanıza” ifadeleri ile karşılık verdi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum